+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

Asiakastapaukset Pas Reform

Haaste

Pas Reform on ainoa laitetoimittaja integroiduille munahautomoratkaisuille. Yhtiö toimii tukkurina hautomoissa tarvittaville koneille ja materiaaleille. Laitteiden kuljetukseen käytettävät pakkaukset ovat erimuotoisia ja raskaita. Tuotteet on kuitenkin pakattava tiukasti, jotta mikään ei menisi pieleen kuljetuksen aikana.

Ratkaisu

Koska tuotteet kuljetetaan erikokoisissa pakkauksissa, on tärkeää, että käärintäkone pystyy käsittelemään näitä eroja. Ratkaisu tähän haasteeseen oli käärintärobotti (CSM). Tämä käärijä “kävelee” kuormalavojen ympäri riippumatta siitä, minkä muotoinen se on, kuinka painava tai kuinka suuri kuormalava on. Kone käärii tiukasti, jotta lähetykset voidaan kuljettaa helposti ja turvallisesti.

Lopputulos

Sen jälkeen, kun käärintärobotti oli otettu käyttöön, kävi selväksi, että tuotteiden pakkaaminen kuljetusta varten on paljon nopeampaa. Toinen suuri etu on, että kaiken tyyppiset ja kokoiset pakkaukset toimitetaan siististi ja kuljetetaan turvallisesti.

Oletko utelias siitä, miten voimme auttaa sinua? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä!

FI FI Contact form

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.
NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Hallitsemme tuotteidemme prosessit suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmistä laitteista suurimpiin automaattikoneisiin. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Oletko utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota meihin yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase