Contact

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

FI FI Newsletter

Olemme valmiina auttamaan sinua!

Olemme valmiina sinua varten!

Huoltomme; olemme siitä ylpeitä! Olipa kyse sitten selkeästä ostoneuvonnasta, koneen asennuksesta, määräaikaishuollosta tai vian korjaamisesta. Me kaikki olemme valmiina antamaan sinulle neuvoja, apua ja palvelua.

Kun valitset Cyklopin, valitset vuorenvarmaa palvelua!

Helsingissä sijaitseva huoltomme voi usein antaa neuvoja ja ratkaisuja myös puhelimitse. Kaikki teknikkomme ovat kokeneita ja osaavat työnsä. Huollostamme löytyy yleisimmin tarvittavat osat, joten lähes kaikissa tapauksissa voimme auttaa sinua nopeasti, jotta voit jatkaa.

Ota yhteyttä huoltoryhmäämme.

Joustava vuokraus!

Koneen ostaminen on todennäköisesti käytettävissä olevan pääoman parasta käyttöä. Kuitenkin tapauksissa, joissa pääomaa on säilytettävä tai muut investoinnit ovat välttämättömiä tai jos et halua omistaa konetta tai tarvitset sitä vain väliaikaisesti, voit vuokrata koneen tietyin ehdoin.

Jos vuokraat koneen, tiedät tarkalleen, mitä siihen kuuluu: kuukausivuokra, mukaan lukien osat ja huolto. Toinen etu on siinä, ettei sinun tarvitse tehdä mitään investointeja.

Haluatko lisätietoja laitteiden tai koneiden vuokraamisesta? Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 020 722 9010 tai kirjoittamalla osoitteeseen info@cyklop.fi.

Tarvitsetko mukauttamista?

Tarvitseeko jokin koneistasi mukauttamista? Cyklop tarjoaa erilaisten perusvaihtoehtojen lisäksi räätälöityjä säätöjä lähes jokaiselle koneelle. Meillä on oma korjaamo, jossa nämä säädöt tehdään läheisessä yhteistyössä kanssasi.

Autamme mielellämme!

Voit ottaa meihin yhteyttä myös olemassa olevan koneen muuttamiseksi tai ohjelmiston mukauttamiseksi. Sen lisäksi teknikkomme ojentavat auttavan kätensä (sisäisessä) siirrossa.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

UUTISKIRJE

Aina ajan tasalla uusimmilla uutisilla!

Tilaa uutiskirjeemme. Lähetämme joka neljännesvuosi katsauksen viimeisimmistä uutisista Cyklopilla, uusista tuotteista, tärkeistä ilmoituksista pakkausteollisuudesta ja mielenkiintoisista tarjouksista.

Haluatko tietää enemmän?

Tiedote

Nieuwsbrief

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase