Contact

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

FI FI Newsletter

Industry - Horticulture

Kukkien kimputus

Joka päivä kaikkialla maailmassa viljelijät kasvattavat kukkia. Kun kukat ovat saavuttaneet oikean kehitysvaiheen, ne korjataan ja kuljetetaan. Kukat lajitellaan nippuihin värin, pituuden ja laadun mukaan. Sitten ne kuljetetaan jakelukeskuksiin, joista ne siirretään huutokauppaan tai suoraan ostajalle. Ne päätyvät lopulta kukkakauppiaille ja kukkakimppuja valmistaville yrityksille. Sieltä ne kulkevat lopulliseen määränpäähän kauniina kimppuina.

Matkan aikana kukat täytyy sitoa kerran tai useammin, jotta ne pysyvät yhdessä kimppuna. Cyklopilla on tarkalleen oikeat koneet niiden sitomiseksi yhteen tehokkaasti joko pieniksi tai suureksi määriksi.

Vientilaatikoiden sidonta

Ennen vientiä kukat pakataan usein pahvilaatikoihin. Laatikoiden on tietysti oltava hyvin suljettuina, jotta kukat saapuvat tuoreina loppuasiakkaalle.

Vannenauha sopii erittäin hyvin vientilaatikoiden suljentaan ja vahvistamiseen. Se on halpa, erittäin vahva, joustava eikä se väänny. Se on kätevä myös käsittelyjärjestelmänä ja mainontapintana. Vannenauhaan on esimerkiksi helppo laittaa koodi.

Haluatko tietää lisää, mitä voimme tehdä hyväksesi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Koodaus laatikoihin

Kukat on usein pakattu laatikoihin, etenkin vientiä varten. Nämä laatikot soveltuvat hyvin painatukseen, esimerkiksi muuttuvien tietojen lisäämiseksi.

Me Cyklopilla teemme eron kahden painatus- ja koodausmenetelmän välillä: mustesuihkupainatus ja jatkuvan kierron mustesuihkupainatus. Mikä tekniikka on sopivin, riippuu useista eri tekijöistä: vaadittu tulostusnopeus, painettavien tietojen määrä ja missä olosuhteissa.

Haluatko tietää lisää koodauksesta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tärkeät tuotteet puutarhaviljelylle

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase