Contact

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

FI FI Newsletter

Kestävyys

Sosiaalinen vastuu

Cyklopille yrityksen sosiaalinen vastuu on itsestäänselvyys. Otamme vastuun liiketoimintamme vaikutuksista ihmisiin ja ympäristöön.

Lue alapuolelta, miten me itse asiassa tulkitsemme tämän sosiaalisten (ihmiset), ekologisten (maapallo) ja taloudellisten (liikevoitto) alojen kannalta.

Ihmiset

Cyklopin henkilöstöpolitiikka on sosiaalinen. Työntekijöistämme huolehtiminen merkitsee, että he ovat terveempiä ja motivoituneempia. Ja se on ehdottoman tärkeää, koska he vaikuttavat ratkaisevasti kaikkeen, mitä teemme. Cyklopille kehittäminen henkilöstön koulutuksen, valmennuksen ja jatkuvan terveydestä ja turvallisuudesta huolehtimisen avulla on erittäin tärkeää. Me kannustamme tietämyksen siirtoa kokeneelta henkilöstöltä nuoremmalle sukupolvelle. Cyklop on koulutusohjelmistaan tunnettu yritys, jossa kokeneet ammattihenkilöt kouluttavat aloittelijoita todellisiksi ammattilaisiksi.

Mutta huolehdimme myös niistä, jotka työskentelevät asiakkaidemme hyväksi. Näytämme, missä voidaan helpottaa raskasta, uuvuttavaa työtä, ja kiinnitämme jatkuvaa huomiota turvallisuuteen. Itse koneiden, mutta myös ympäristön turvallisuuteen. Ajatellaan tässä yhteydessä vaikka suojakaiteiden tai turva-antureiden sijoittelua.

Maapallo

Cyklop huolehtii ympäristöstä ja yhteisöstä monin eri tavoin. Kulutustarvikkeet, koneet ja pakkausjärjestelmät on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti: otamme huomioon energiankulutuksen, materiaalinkulutuksen ja käyttäjän hyvinvoinnin. Ensisijainen tavoitteemme on valmistaa hyvä korkealaatuinen tuote oikeaan hintaan ja vähäisin ympäristövaikutuksin.

Pyrimme myös jatkuvasti kestävyyden lisäämiseen. Investointi omien jätteidemme energiaa säästäviin lajittelujärjestelmiin vähentää omaa energiankulutustamme. Vanteitusmateriaalin valmistajana Cyklop on KBV:n eli muovipakkausten kierrätykseen keskittyvän organisaation perustajajäsen.

Liikevoitto

Cyklop on luotettava yritys sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Olemme auttaneet asiakkaitamme pakkausratkaisuillamme jo yli 100 vuoden ajan. Olemme taloudellisesti terve ja yhä itsenäinen perheyritys, joka toimii pitkän aikavälin tähtäimellä.

Olemme vakuuttuneita siitä, että jos kohtelemme työntekijöitämme ja asiakkaitamme hyvin ja jos jatkuvasti toimitamme hyvää laatua, voimme edelleen auttaa sinua monien tulevien vuosien ajan.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.
NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmästä laitteesta suurimpaan automaattikoneeseen. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota silloin meihin yhteyttä!

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase