Contact

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

FI FI Newsletter

Maailmanlaajuinen yritys

Cyklop tänään, maailmanlaajuinen yritys

Cyklop on aina ollut yksi tärkeimmistä brändeistä pakkausteollisuudessa ja sitä se on edelleen. Pääkonttori sijaitsee Kölnissä, jossa tärkeä osa tuotantoa tapahtuu, ja se on myös maailmanlaajuisen tutkimus- ja kehittämiskeskuksen sijaintipaikka. Cyklopilla on lisäksi 15 tehdasta ja tuotantolaitoksia Espanjassa, Italiassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Thaimaassa ja Brasiliassa.

Cyklopilla on suoria edustuksia 19 maassa ja agentuuriliikkeitä jakelukumppaneita yli 50 maassa. Yli 750 työntekijää eri puolilla maailmaa auttavat asiakkaita kaikissa maanosissa.

Napsauttamalla tästä pääset kaikkien Cyklopin toimipaikkojen yhteystietoihin.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.
NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmästä laitteesta suurimpaan automaattikoneeseen. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota silloin meihin yhteyttä!

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase