VANTEUTUSKONEET: GOLIAT PAKETOINTILAITE

Goliat-pakkauslaitteita on saatavana useina malleina ja leveyksinä EU-1300, -2500, -3400, -3700.

Kone on sovitettu asiakkaan mittoihin ja kone on saatavana joko jalkojen kanssa tai ilman. Koneessa on säädettävä ulostulonopeus jopa 42 m/min, yksi rulla toiminnassa ja yksi varastossa. Erittäin vankka ja edullinen kone alhaisilla huoltokustannuksilla. Kone voidaan varustaa staattinen sähkön poisto-ominaisuudella. Kone pystyy käsittelemään luutapakkauksia. Kone voidaan varustaa huppuhitsauksella. Kone voidaan varustaa myös nostolaitteella muovivannerullien vaihtamisen helpottamiseksi. Koneita voidaan sijoittaa peräkkäin toistensa jälkeen, mikäli on tarpeen paketoida monia eri muovileveyksiä tai moniin eri muovityyppeihin.

Kone voidaan toimittaa yksinkertaisena tai tuplakoneena riippuen asiakkaan erilaisista muovileveystarpeista, ja voit myös asentaa useita koneita peräkkäin kattamaan kaikki muovileveyden tarpeet.

Kone voidaan sijoittaa noin 100 mm pituisille jaloille tai suoraan lattialle useita metrejä pitkille jaloille.

Kone voidaan toimittaa erilaisilla turvalaitteilla asiakkaan tarpeista riippuen. On yksi ratkaisu, joka antaa täyden pääsyn koneen ympärille ilman valoverhoa, turvamattoa tai porttia.

Useimmissa tapauksissa pakkaus kulkee koneen läpi. Muovi työntyy ulos pakkauksen päälle oikean pituisena, mutta milloin tämä ei ole mahdollista, on olemassa muita ratkaisuja oikean pituuden mittaamiseksi esim. op-paneeli, pituusryhmän tai etäohjaus.

Pakkauslaite yksinkertainen.

Cyklop.
52088
Esite

Pyydä tietoa!

Oheistuotteet