+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä

AJANKOHTAISTA

Perustamisestaan, vuodesta 1912 lähtien Cyklop on ollut mukana tuotteittesi pakkaamisessa, vakaasti ja ammattimaisesti. Pakkauskoneitamme voidaan käyttää kaikilla teollisuudenaloilla mihin tahansa pakkausongelmaan. Pakkauskoneiden ja pakkaustyökalujen lisäksi tarjoamme täydellisesti koneisiin sopivia pakkausmateriaaleja. Tarjoamme oikean pakkausratkaisun jokaiseen pakkausvaatimukseen: kuormalavojen käärintäkoneista vanteutuskoneisiin, laatikon sulkijoista (teippikoneet) ja niputuskoneista merkintäjärjestelmiin, voimme auttaa sinua kaikessa. Asiakastapauksistamme löydät useita esimerkkejä pakkausratkaisuistamme.

Tarjoamme täysautomaattikoneita kaikissa tuoteryhmissä sekä manuaalisia ja puoliautomaattisia koneita. Näin sinulla on täydellinen pakkauskone tai -laite saatavilla jokaiseen pakkaustehtävään. Koneillamme ja materiaaleillamme tehtävät kuljetuspakkaukset tarjoavat parhaan kuormanvarmistuksen ja suojan tuotteillesi, kustannustehokkaasti. Parhaan ratkaisun löytämiseksi käymme yhdessä läpi pakkausprosessisi, minkä jälkeen määrittelemme, parhaan ratkaisun tuotteellesi. Ostosta ja toimituksesta, aina koneen huoltamiseen: olemme sinua varten.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase