+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Nopea toimitus
 • Oma tekninen tuki

Mustesuihkumerkkaimet

Cyklop tarjoaa erilaisia ratkaisuja tuotteiden ja pakkausten merkintään. Merkintälaitteet eli tulostimemme voidaan jakaa kahteen luokkaan: korkearesoluutioiseen mustesuihkuun ja jatkuvakiertoisiin mustesuihkuihin (CIJ).

Korkearesoluutioinen mustesuihkutulostin on ihanteellinen vaadittaessa korkealaatuista tulostusjälkeä ja helppokäyttöisyyttä. Korkean resoluution mustesuihkutulostimet käyttävät helposti vaihdettavia vakiopatruunoita, eivätkä ne sisällä mitään lisäliuottimia.

Jatkuvakiertoisessa mustesuihkutulostimessa käytetään mustetta ja ohennetta. Molemmat nesteet ovat erillisessä astiassa / pullossa ja ne sekoitetaan mustevaraajaan oikean paksuuden saavuttamiseksi. Muste siirretään paineella mustevaraajasta tulostusletkulla tulostuspäähän ja syötetään sitten alustalle.

Alta pääset katsomaan yleiskatsauksen tulostimistamme ja tarvikkeistamme.


 

Mitä on merkintä?

Teollisuustulostuksella tai merkinnällä lisäät tietoa, esimerkiksi tekstiä ja numeroita tuotteeseen tai pakkaukseen. Tästä prosessista käytetään useita termejä, kuten koodaus, tulostaminen tai merkitseminen.

Merkintään on erilaisia tapoja ja tulostamiseen on useita sovelluksia ja tarkoituksia. Löydät meiltä merkintälaitteet moneen käyttöön. Voit lukea lisää näistä tavoitteista ja sovelluksista alla.

Miksi teollinen tulostaminen?

Tiedot siirretään merkitsemällä. Tämä mahdollistaa tietojen toimittamisen suoraan käyttäjälle. Esimerkiksi parasta ennen -päivämäärä voidaan tulostaa, mutta myös lähetyslaatikon yhteystiedot tai tuotteen tai laatikon käyttöohjeet.

Tuotteista voidaan myös tehdä tunnistettavia merkitsemällä. Viivakoodit, QR-koodit tai tyyppinumerot voivat parantaa yksittäisten tuotteiden, laatikoiden tai kuormalavojen tunnistettavuutta. Nämä kaikki voidaan tulostaa.

Tuotteen jäljitettävyys on teollisen merkitsemisen tärkeä tavoite. Ajattele eräkoodien, tuotantotietojen ja muiden tuotteiden jäljitystietojen merkitsemistä. Nämä tiedot ovat tärkeitä valmistajille, mutta ne eivät sinällään tarjoa tietoa.

Kuinka teollinen merkintä toimii?

Tuotteiden ja pakkausten merkitseminen eli teollinen merkintä voidaan tehdä monella tavalla. Cyklop-merkintälaitteet voidaan jakaa kahteen teknologiseen kategoriaan: korkearesoluutioinen mustesuihkutulostus ja jatkuva mustesuihkutulostus.

Korkean resoluution mustesuihkutulostinta voidaan käyttää hyvin, kun korkea tulostuslaatu ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä. Ei ole mikään ongelma tulostaa 2D-koodeja, viivakoodeja, viimeinen käyttöpäivä (parasta ennen päiväystä), tekstejä ja logoja korkealla resoluutiolla. Merkitseminen voidaan tehdä melkein mille tahansa pinnalle oikealla tulostimen ja musteen yhdistelmällä.

Jatkuvat mustesuihkutulostimet (tai pienimerkkiset mustesuihkutulostimet) on suunniteltu merkitsemään melkein mille tahansa materiaalille, usein suurella nopeudella. Tulostaminen on mahdollista huokoisuudesta, koosta, muodosta ja rakenteesta riippumatta. Ei ole myöskään ongelmaa tulostaa tietoja, kuten parasta ennen tietoa, tekstiä, eräkoodeja ja logoja yksittäisille tuotteille.

Korkean resoluutioinen mustesuihkumerkintä

Korkearesoluutioiset mustesuihkutulostimet käyttävät vakiokasetteja eivätkä vaadi lisäliuottimia. Kasettien vaihtaminen on erittäin helppoa, ja yleensä tulostuspään ja kasetin pyyhkiminen on ainoa järjestelmän tarvitsema huolto. Tulostimet toimivat kuumalla tulostuspäällä. Muste kuumennetaan, kun jotain on tulostettava, mikä aiheuttaa musteen laajenemisen. Sitten muste “poistuu” tulostuspään suuttimien kautta. Parhaan tuloksen saamiseksi tulostin tulee sijoittaa tuotteen lähelle musteen rajoitetun tulostusetäisyyden vuoksi.

Korkean resoluution mustesuihkumerkitsijän edut:

 • Erinomainen tulostuslaatu melkein mille tahansa pinnalle
 • Huolto on helppoa
 • Käyttäjäystävällinen
 • Mustekasettien käyttö
 • Helppo integroida automaattiseen linjaan tai pakkauskoneisiin

Klikkaa tätä nähdäksesi Cyklopin korkearesoluutioiset tulostimet.

Jatkuva mustesuihkumerkintä

Jatkuvissa mustesuihkutulostimissa käytetään mustetta ja ohennusainetta. Molemmat nesteet ovat erillisessä astiassa / pullossa ja sekoitetaan mustesäiliöön oikean viskositeetin saavuttamiseksi. Muste syötetään mustesäiliöstä tulostuspäähän korkeassa paineessa tulostussuuttimen läpi. Tämä tulostuspää sisältää resonaattorin, elektronisen elementin, joka aiheuttaa värähtelyjä mustesuihkussa. Tämä luo tulostamiseen tarvittavia mustepisaroita, jotka sitten lähtevät tulostuspäästä. Yhdessä tuotteen tai tulostuspään liikkeen kanssa materiaaliin tehdään luettava merkintä. Käyttämättömät mustepisarat palautetaan säiliöön paluulinjan kautta, joten käyttämätöntä mustetta ei mene hukkaan.

Jatkuvan mustesuihkun tärkeimmät edut:

 • Soveltuu epätasaisten pintojen merkintään
 • Nopea tulostus
 • Kosketusvapaa merkitseminen, pidempi etäisyys tuotteeseen on mahdollista
 • Vaihda muste ja ohennin erikseen ja helposti
 • Alhaiset tulostuskustannukset

Klikkaa tätä, kun haluat nähdä Cyklopin CIJ-tulostimet.

Mikä teollisuusmerkinnän tapa on soveltuvin?

Oikean merkintälaitteen valinta ei ole aina helppoa. Muodolla, tulostusympäristöllä, nopeudella, pinnan tyypillä, mitä tulostaa ja olosuhteilla, jossa merkintä tehdään,vaikuttavat valintaan.

Haluamme tietysti auttaa sinua tässä! Ota rohkeasti yhteyttä niin me neuvomme.

Kulutushyödykkeet

Tulostaessasi korkearesoluutioisella mustesuihkutulostimella, voidaan käyttää kahta erityyppistä mustetta: liuotinmustetta ja vesipohjaista mustetta. Liuotinmuste soveltuu tulostamiseen ei-absorboiville tai huokoisille materiaaleille, kuten muoville, metallille ja lasille. Vesipohjainen muste sopii imukykyisten tai huokoisten materiaalien, kuten paperin, pahvin ja puun, tulostamiseen.

Nopeasti kuivuvaa mustetta ja ohenninta käytetään merkittäessä jatkuvalla mustesuihkutulostimella. Molemmat nesteet ovat erillisessä astiassa, joka voidaan vaihtaa erikseen.

Klikkaa tätä saadaksesi lisätietoja mustekaseteista ja nesteistä.

Klikkaa tätä nähdäksesi videoita koodausjärjestelmistämme.

Ota meihin yhteyttä ja tilaa merkintälaitteet jo tänään!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase