+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä

Ekologista merkintää

Muovin vähentäminen

Parasta ennen -päivämäärät, tuotetiedot tai viivakoodit tulostetaan yleensä tarroihin, jotka sitten liimataan pakkaukseen. Etikettien tiedot ovat tärkeitä (loppu)asiakkaalle, joten ne ovat välttämättömiä. On kuitenkin tapa käyttää vähemmän muovia (tarrat): merkintöjen tulostaminen suoraan laatikkoon tai pakkaukseen. Teollisilla mustesuihkutulostimillamme tulostat tiedot selkeästi ja nopeasti ilman tarroja. Korvaamalla esipainetut tuotetarrat suoraan pakkaukseen tulostamalla, säästät paitsi muovin kulutuksen suhteen, se tarjoaa myös paljon joustavuutta.

Haluatko silti käyttää tarroja ja säästää muovia? Sekin on mahdollista! Suoraan pakkaukseen tulostamisen lisäksi tulostimemme soveltuvat myös pienten tarrojen tulostamiseen. Kaikki tarvittavat tiedot voidaan tulostaa pieneen etikettiin laadusta tinkimättä. Näin annat (pienen) panoksen muovin vähentämiseen.

Joustavasti merkintää

Merkintäjärjestelmämme ovat helppokäyttöisiä, ja tulostettavia tietoja on helppo vaihdella. Etikettejä ja tarroja ei enää tarvitse tulostaa etukäteen, joten tuotejäämiä ei jää jäljelle ja pakkausprosessi on paljon joustavampi. Mustesuihkutulostimia voidaan käyttää Bluetooth-yhteyden avulla. Voit muuttaa merkintää sekunneissa. Huoltovideoistamme näet, kuinka tämä tehdään CM 100.

Musteen säästäminen

Jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimemme on säädetty siten, että muste ja ohenne sekoittuvat täydellisesti, jolloin saavutetaan oikea musteen paksuus tulosteeseen. Kun mustetta suihkutetaan tuotteeseen, ylimääräinen muste kerätään ja palautetaan kiertoon. Näin saat eniten irti musteesta ja ohenteesta, eikä mustetta mene hukkaan.

Alhaiset ylläpitokustannukset

Laadukkaiden tulosteiden lisäksi uusimmat merkintäjärjestelmämme tarjoavat myös korkeaa luotettavuutta. Huolto- tai korjauskustannukset on saatu laskettua käytännössä lähes nollaan joten voit luottaa, että kustannukset ovat alhaisimmat. Koska järjestelmät vaativat vähän huoltoa, tuotantoa ei tarvitse keskeyttää ja prosessi jatkuu. Jos huoltoa tarvitaan, voit tehdä sen helposti itse huoltovideoidemme avulla. Näytämme myös kuinka yleisimmät häiriöt voidaan ratkaista helposti. Tämä säästää arvokasta aikaa ja rahaa.

Tuotekatsaus ekologisesti kertäviin merkintäratkaisuihimme

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase