+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopea toimitus
  • Oma tekninen tuki

Musteet

Meiltä saat laadukkaat musteet lämpömustesuihkutulostimiin (TIJ) ja jatkuvan kierron mustesuihkutulostimiin (CIJ).

Laitteiden avulla tuotteisiin, pakkauksiin tai kuljetuslavoihin merkitään esimerkiksi viivakoodeja, päivämääriä tai logoja. Laadukkaalla tulostimella ja musteella saadaan aikaan siisti, nopeasti kuivuva ja kestävä merkintä.

Valikoimastamme löydät vesi- ja liuotinpohjaisia mustekasetteja sekä muste- ja ohennusnesteitä. Mustekasetteja käytetään lämpömustesuihkutulostimissa, kun taas jatkuvan kierron mustesuihkutulostimissa käytetään mustetta ja täydennysnestettä (ohenninta). Musteita on saatavana eri väreissä ja erilaisille pinnoille soveltuvina.

Tutustu laadukkaisiin tulostimiimme ja tilaa musteet kätevästi samasta osoitteesta!


 

Musteet laadukkaaseen merkintään

Musteet on kehitetty ja valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaan, jotta merkinnöistä tulee siistejä ja kestäviä. Mustekasettien integroitu tulostinpää takaa optimaalisen tulostusjäljen kaikille pinnoille. Mustekasettien etuna on myös se, että ne on helppo vaihtaa ja huoltokustannukset jäävät minimiin.

Cyklop tarjoaa erilaisia ratkaisuja yksittäisten tuotteiden ja pakkausten merkitsemiseen. Valikoimistamme löydät musteiden lisäksi laadukkaat lämpömustesuihkutulostimet ja jatkuvan kierron mustesuihkutulostimet, joiden avulla esimerkiksi kuluttajatietojen, parasta ennen -päiväysten, osoitetietojen ja muiden tietojen merkintä on nopeaa ja vaivatonta.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, niin neuvomme oikeiden tulostinten ja musteiden valinnassa.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase