+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

Ekologisesti kestävä teippaaminen

Paperiteippi: Täysin kierrätettävä

Laatikot suljetaan usein PP- tai PVC-teipillä, mitkä eivät ole kierrätettäviä. Jos laatikot halutaan kierrättää käytön jälkeen, on ensin poistettava muoviteippi laatikosta. Tästä johtuen käytetyt laatikot jäävät usein kierrättämättä.

Ratkaisun tarjoaa laatikoiden teippaaminen paperiteipillä. Käytetty laatikko on täysin kierrätettävä käytön jälkeen, paperiteippi on kestävää ja teippaustulos on parempi. Paperiteippiä käyttämällä teipaus aiheuttaa vähemmän melua ja pakkaus on suojattu varkauksilta. Lisäksi paperiteippi on helppo kiinnittää pöytäannostelijoidemme avulla. Esityksestämme voit lukea lisää paperiteippauksen eduista.

Vähemmän poissaoloja ergonomisen työskentelyn ansiosta

Laatikon teippaaminen käsin voi aiheuttaa ranteeseen kovaakin rasitusta. Koska ranne tekee joka kerta saman liikkeen ja katkaistessa teippi painetaan ranteella voimakkaasti, voi tämä aiheuttaa kipua. Lisäksi käsinteippauksessa käytetään usein enemmän teippiä kuin on tarpeen varmistaakseen pakkauksen pysymisen kunnolla suljettuna.

Laatioiden sulkeminen koneella tai pöytäannostelijalla poistaa edellä mainitut haitat. Pöytäannostelija leikkaa teipin oikean pituiseksi, joten se tarvitsee vain kiinnittää laatikkoon. Tässä videossa näet eron manuaalisen teippauksen ja pöytäannostelijalla teippauksen välillä. Tämä estää ranteeseen kohdistuvan paineen aiheuttaman ylikuormituksen. Laatikonsulkija kiinnittää teipin tai teipin laatikkoon, jolloin fyysistä työtä tarvitaan vielä vähemmän. Lisäetuna on, että teippaus annostelijalla tai koneella säästää aikaa!

Ei enää hukkaa

Työskentely laatikonsulkijan tai teippiannostelijan kanssa vähentää teippihukkaa. Koska teippi on leikattu täsmälleen laatikon tai pakkauksen kokoiseksi, teippiä ei käytetä enempää kuin on tarpeen. Pöytäannostelijoilla teipin eri pituudet ohjelmoidaan valmiiksi ja oikea pituus annostellaan napin painalluksella. Puoliautomaattiset ja täysautomaattiset laatikonsulkijat “lukevat” laatikon koon ja leikkaavat siten halutun pituuden kerralla oikein.

Ole tehokas!

Laatioiden teippaaminen pöytäannostelijalla on jo iso askel automaatiossa ja poissaolojen vähentämisessä, mutta investoimalla teippauskoneeseen saat sijoituksestasi entistä enemmän irti. Meidän CT 103 SD on lähtötason laatikonsulkija. Investoimalla tähän koneeseen pakkausprosessisi sujuu nopeammin ja sujuvammin, ja lopputulos on ammattimaisempi ja sujuvampi, mitä asiakkaat usein arvostavat.

Voimme myös auttaa sinua merkintätarpeissasi liittämällä teippauskoneeseen mustesuihkumerkintälaitteen, jotta voit merkitä viivakoodit ja tiedot suoraan laatikkoon.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase