+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä
  • Home
  • Teollisuus – puutarhaus

TEOLLISUUS – PUUTARHAUS

Kukkien kimputus

Joka päivä kaikkialla maailmassa viljelijät kasvattavat kukkia. Kun kukat ovat saavuttaneet oikean kehitysvaiheen, ne korjataan ja kuljetetaan. Kukat lajitellaan nippuihin värin, pituuden ja laadun mukaan. Sitten ne kuljetetaan jakelukeskuksiin, joista ne siirretään huutokauppaan tai suoraan ostajalle. Ne päätyvät lopulta kukkakauppiaille ja kukkakimppuja valmistaville yrityksille. Sieltä ne kulkevat lopulliseen määränpäähän kauniina kimppuina.

Matkan aikana kukat täytyy sitoa kerran tai useammin, jotta ne pysyvät yhdessä kimppuna. Cyklopilla on tarkalleen oikeat koneet niiden sitomiseksi yhteen tehokkaasti joko pieniksi tai suureksi määriksi.

Vientilaatikoiden sidonta

Ennen vientiä kukat pakataan usein pahvilaatikoihin. Laatikoiden on tietysti oltava hyvin suljettuina, jotta kukat saapuvat tuoreina loppuasiakkaalle.

Vanteutus sopii erittäin hyvin vientilaatikoiden suljentaan ja vahvistamiseen. Se on halpa, erittäin vahva, joustava eikä se väänny. Se on kätevä myös käsittelyjärjestelmänä ja mainontapintana. Vannenauhaan on esimerkiksi helppo laittaa merkintä tai koodi.

Haluatko tietää lisää, mitä voimme tehdä hyväksesi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Merkintä laatikoihin

Kukat on usein pakattu laatikoihin, etenkin vientiä varten. Nämä laatikot soveltuvat hyvin painatukseen, esimerkiksi muuttuvien tietojen lisäämiseksi.

Me Cyklopilla teemme eron kahden painatus- ja merkintämenetelmän välillä: lämpömustesuihkupainatus (TIJ) ja jatkuvan kierron (GIJ) mustesuihkupainatus. Mikä tekniikka on sopivin, riippuu useista eri tekijöistä: vaadittu tulostusnopeus, painettavien tietojen määrä ja käyttöolosuhteeet.

Haluatko tietää lisää merkinnästä? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tärkeät tuotteet puutarhaviljelylle

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase