+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

TUOTERYHMÄT

Käärintä

Lavan käärintä on tekniikka, jossa ohut muovikalvo kääritään lavan tai tuotteen ympärille. Se voidaan tehdä manuaalisesti tai mekaanisesti. Käytössä on useita termejä, kuten käärintä, kalvokäärintä, kiristekäärintä ja lavakäärintä, mutta ne kaikki tarkoittavat samaa.

Käärinnän avulla on mahdollista niputtaa tai lukita tuotteita ja suojata niitä keikahtamiselta, vahingoittumiselta tai lian kertymiseltä kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Tärkein tavoite on pakata tuotteet asianmukaisesti, jotta ne voidaan kuljettaa A:sta B:hen vahingoittumattomina ja alhaisin (kokonais)kustannuksin.

Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja käärinnästä.

Vanteutus

Vanteutus on prosessi, jossa teräs- tai muovivanne kiristetään tuotteen tai lavan ympärille sen niputtamiseksi, vahvistamiseksi tai kiinnittämiseksi.

Vanteutuksen perimmäisenä tavoitteena on, että tuotteet ja kuormat voidaan kuljettaa ja/tai varastoida nopeasti ja vahingoittumattomina turvallisella ja tehokkaalla tavalla.

Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja vanteutuksesta.

Teippaus

Teippaus tarkoittaa liimateipin kiinnitystä esimerkiksi pahvilaatikon tai jonkin muun materiaalin pinnalle. Pakkausteollisuudessa teippausta käytetään usein jonkin, esim. laatikon tai pakkauksen suljentaan. Sen lisäksi teippiä käytetään tuotteiden niputtamiseen, merkintään, viestin antamiseen tai varkauden estämiseen.

Teippauksen tärkein tavoite on suojata tuotteet niin, että ne voidaan varastoida ja/tai lähettää vahingoittumattomina niin, että ne saapuvat asiakkaalle hyvässä kunnossa.

Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja teippauksesta.

Merkintä

Merkintä tarkoittaa tekstin, kuvioiden, symbolien tai muiden muotojen merkitsemistä tuotteeseen tai pakkaukseen musteen avulla.

Käytössä on useita termejä, kuten koodaus, tulostus tai merkintä, mutta ne kaikki tarkoittavat samaa. Koodauksella on useita sovelluskohteita ja tarkoituksia ja koodaus voidaan tehdä eri tavoin.

Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja koodauksesta.

Niputus

Termiä niputus käytetään tuotteiden yhteensidonnasta kuminauhan tai Strepper®-kumin avulla. Tätä tekevistä koneista käytetään nimitystä Elastic Binder -niputuskone tai Elastobinder. Kuminauhalla niputtamiseen on useita syitä. Tärkein syy on kyky pitää irralliset tuotteet koossa ja muuttaa ne yhdeksi lähetysyksiköksi.

Haluatko tietää lisää niputuksesta? Napsauta tästä!

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.

NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Hallitsemme tuotteidemme prosessit suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmistä laitteista suurimpiin automaattikoneisiin. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Oletko utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota meihin yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase