+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä

Ekologisesti kestävää niputusta

Muovin säästäminen vihannesteollisuudessa

Nykyään vihannekset pakataan usein yksittäin muovifolioon ennen kuin ne kuljetetaan kauppaan. Tämä helpottaa tuotteiden myyntiä yksitellen, mutta tämä tarkoittaa myös, että muovin kulutus on tarpeettoman suurta. Strepper®:llä voidaan korvata vihannesten ympärillä oleva muovi. Tämä säästää jopa 83 % muovin kulutuksessa. Strepper®-laitteeseen voidaan kiinnittää etiketti, johon kaikki tärkeät tiedot voidaan laittaa näytille.

Nippusiteiden korvaaminen

Nippusiteitä käytetään laajalti kaapeleiden tai muiden tuotteiden niputtamiseen. Nämä siteet on yleensä valmistettu kovasta muovista. Käytön jälkeen nippusiteitä ei kierrätetä, jolloin ne voivat päätyä luontoon ja ovat haitallisia luonnolle. Sen lisäksi, että nippusiteet eivät ole kestäviä, on olemassa myös vaara, että ne kuivahtavat. Esimerkiksi suuri määrä ostettuja siteitä voivat tulla hyödyttömiksi ja ne on ostettava uudelleen. Onneksi useimmat tuotteet, jotka on niputettu solmimalla tai nippusiteellä, voidaan niputtaa myös elastisilla kuminaruilla, jopa kaapeliniput onnistuvat. Niputuskone AXRO IN-2 niputtaa kaapelikeloja kuminarulla vähentäen muovin käyttöä.

Automaattinen niputus

Näemme usein, kuinka tuotteiden niputtaminen on usein työlästä. Tuotteet kerätään, punnitaan ja asetetaan alustoille niputettaviksi. Myös tuotteiden niputtaminen tapahtuu usein käsin, jolloin koko prosessi on erittäin työvoimavaltaista. Onneksi koko prosessi voidaan automatisoida kuljetinhihnoilla ja elastisilla niputtajilla. Voit myös valita pelkään niputuksen automatisoinnin investoimalla elastiseen niputuskoneeseen ja sijoittamalla sen olemassa olevaan pakkauslinjaan. Valikoimamme koostuu useista erityyppisistä kuminaru- ja -lenkkikoneista useissa hintaluokissa, joten jokaiseen yritykseen löytyy sopiva elastinen niputuskone.

Tuotekatsaus ekologisesti kestävä niputus

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase