+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopea toimitus
  • Oma tekninen tuki

Teipit kestävään pakkaamiseen

Meidän kauttamme tilaat laadukkaat teippikoneet ja teipit kätevästi samasta osoitteesta. Tilaa paperiteipit ja muoviteipit pakkaamiseen helposti!

Oikea teippivalinta takaa helpon, nopean ja kestävän laatikon suljennan sekä tuotteiden paketoinnin ja niputtamisen. Laadukkaan pakkauksen avulla tuotteet voidaan kuljettaa ja varastoida turvallisesti. Teippiä voidaan käyttää myös merkitsemiseen ja viestintään.

Valikoimistamme löydät ekologiset paperiteipit sekä PP- ja PVC-teipit monessa rullakoossa. Lisäksi saatavilla on eri värejä ja leveyksiä. Autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa.


 

Teippilaadut

Teipin valintaan vaikuttaa se, käytetäänkö teippiä käsin, teippiannostelijalla vai automaattisella laatikonsulkijalla. Lisäksi kannattaa miettiä, millaiseen käyttöön teippi tulee eli kuinka painava teipattava kohde on, millaisissa olosuhteissa teipin täytyy kestää (mm. ympäristön kosteus) sekä minkä kokoisia teipattavat laatikot ja tuotteet ovat.

Paperiteippi on ekologinen vaihtoehto, sillä laatikko ja teippi voidaan käytön jälkeen kierrättää helposti. Paperinen teippi on myös kestävä, joten se soveltuu hyvin painaville ja arvokkaille pakkauksille.

PP-teippi on korkealaatuinen ja edullinen vaihtoehto, jolla on suuri vetolujuus. Teippiä on helppo rullata auki, ja se soveltuu hyvin niin kevyiden kuin painavampienkin tuotteiden suljentaan ja paketointiin. PVC-teippi puolestaan kestää hyvin kosteutta ja soveltuu erinomaisesti tulostamiseen.

Tilaa paperiteipit ja muoviteipit pakkaamiseen helposti meiltä. Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy tarvittaessa lisätietoja!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase