+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

Maailmanlaajuinen yritys

CYKLOP TÄNÄÄN, GLOBAALI YRITYS

Cyklop on aina ollut yksi tärkeimmistä pakkausteollisuuden brändeistä ja sitä se on edelleen. Pääkonttori sijaitsee Kölnissä, Saksassa, jonka yhteydessä toimivat Cyklopin oma tuotantolaitos, sekä kansainvälinen tutkimus- ja kehittämiskeskus. Cyklopilla on lisäksi 15 tehdasta ja tuotantolaitosta Espanjassa, Italiassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Kiina ja Brasiliassa.

Cyklopilla on suoria edustuksia 19 maassa ja agentuuriliikkeitä jakelukumppaneita yli 50 maassa. Yli 750 työntekijää eri puolilla maailmaa auttavat asiakkaita kaikissa maanosissa.

Napsauttamalla tästä pääset kaikkien Cyklopin toimipaikkojen yhteystietoihin.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.

NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Hallitsemme tuotteidemme prosessit suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmistä laitteista suurimpiin automaattikoneisiin. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Oletko utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota meihin yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase