+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

Tietoja Cyklopista

Keitä me olemme?

Oy Cyklop AB on Cyklop Internationalin tytäryhtiö, pakkausjärjestelmien ja -materiaalien maailmanlaajuinen valmistaja ja toimittaja.

Tuotteidemme ja asiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme optimaaliset kuormanvarmistusratkaisut sisäisten ja ulkoisten kuljetusten aikana, joissa pääpaino on tavaroiden turvallisella ja luotettavalla kuljetuksella. Tarjoamme markkinoille räätälöityjä ratkaisuja: käsityökaluja, koneita ja järjestelmiä, erityisesti niille suunniteltuja lisälaitteita ja kulutustarvikkeita, asiantuntijaneuvontaa, projektisuunnittelua ja ensiluokkaista teknistä palvelua.

Me seisomme liiketoiminnan takana!

Cyklop-ihmiset todella haluavat helpottaa ja parantaa asiakkaiden arkea, joka päivä. Ei ole merkitystä, työskenteletkö myynnissä, tuotannossa tai varastossa. Pidämme sanamme, olemme luotettavia ja kunnianhimoisia.

Cyklopilla me todella seisomme liiketoiminnan takana. Teemme tiivistä yhteistyötä auttaaksemme asiakkaitamme joka ainoana päivänä. Olemme innovatiivisia, haastamme toisiamme, uskallamme vielä vähän enemmän emmekä koskaan lopeta ennen kuin asiakas on sataprosenttisen tyytyväinen. Ja sisäinen ilmapiiri on hyvä. Haluamme tehdä sen, mitä sanomme ja sanoa sen, mitä teemme. Mutta teemme myös mielellämme hyvää! Asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja toisillemme.

Oikeat neuvot

Yhdessä tutkimme pakkausprosessiasi ja löydämme parhaan ratkaisun tuotteellesi. Opastamme sinua ostosta toimitukseen asti ja tarjoamme jatkuvaa tukea koneen huoltovaatimuksiin.

Haluatpa sitten vanteuttaa, merkitä, teipata, niputtaa tai kääriä: me kerromme mielellämme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun!

Kirjoita sähköpostia tai soita meille, kun haluat neuvoja sitoumuksetta. Autamme mielellämme!

Vuorenvarmaa palvelua, juuri sinulle!

Palveluosastomme opastaa ja tukee sinua koneesi toimitushetkestä lähtien asennuksen, teknisten ohjeiden, käyttäjäneuvonnan, tarpeellisen huollon ja varaosien toimituksen suhteen.

Jos jotakin menee vinoon, vastaamme varmasti nopeasti. Asiakkaille, joiden tuotantoprosessi toimii keskeytymättömänä esim. vuorotyönä, tarjoamme ympärivuorokautista palvelutukea, mikä tarkoittaa, että olemme aina palveluksessasi. Haluaistiko mieluummin suorittaa huollon itse? Autamme myös tässä mielellämme: useimmat osat voidaan toimittaa melkein välittömästi.

Haluatko tietää lisää asennuksesta, huollosta, vika-avusta tai osien toimituksesta? Tutustu palvelusivuumme.

Vahva automatisoinnissa

Muunnelmia vakiotuotteeseen, räätälöity ratkaisu tai automatisointiprojekti? Voimme auttaa ja autamme mielellämme, koska tämä on työtä, josta pidämme! Mitä tämä merkitsee sinulle? Emme karta vaivannäköä emmekä lopeta ennen kuin olet sataprosenttisen tyytyväinen.

Tämäntyyppiset projektit (kuten me niitä kutsumme) ovat kokeneiden projektipäälliköidemme, insinööriemme ja ohjelmistoasiantuntijoidemme käsissä. Tämä tiimi neuvottelee kanssasi laajasti tarkan analyysin laatimiseksi ja konkreettisten hanke-ehdotusten tekemiseksi niin, että voit tehdä tietoihin perustuvan päätöksen.

Napsauta tästä tarkastellaksesi lukuisia hankkeita, joita olemme toteuttaneet.

Haluatko ottaa yhteyttä projektitiimiimme? Soita tai kirjoita meille sähköpostia!

Missio & visio

Missiomme ilmaisee, mitä haluamme saavuttaa, mitä haluamme merkitä asiakkaillemme.

Visio perustuu toiminta-ajatukseemme ja määrittelee, miten saavutamme tavoitteemme.

Missio ja visio on kiteytetty seuraaviksi ydinarvoiksi: perusperiaatteet kaikelle toiminnallemme.

Lue kaikki missiostamme & visiostamme.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.
VANNEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmästä laitteesta suurimpaan automaattikoneeseen. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase