Contact

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

FI FI Newsletter

Historia

Yli 100 vuoden kokemus

Kaikki alkoi vuonna 1912 ideoista, uskalluksesta ja pioneerihengestä. Emil Hoffman perusti Cyklopin Kölnissä (Saksa), jossa maailmanlaajuinen pääkonttori yhä sijaitsee. Joukko tuoteinnovaatioita ja patentoituja keksintöjä muodostivat perustan nuoren yrityksen nopealle kasvulle ja systemaattiselle laajentumisstrategialle.

Sittemmin Cyklop on kasvanut nopeasti ja kehittänyt monenlaisia pakkausjärjestelmiä ja -ratkaisuja, sillä se on hankkinut tietämystä kalvokäärinnästä, vanteituksesta, teippauksesta, koodauksesta ja niputuksesta.

Kehitys innovaation keinoin

Innovaatio on aina ollut Cyklopin menestyksen perusta. Tai vallankumouksellisella yhdistelmätyökalulla kiristämiseen ja suljentaan. Nämä tuotteet tukivat yrityksemme menestystä.

Yli 400 patenttia yrityksen historian aikana kuvaavat yhtiön innovaatiovoimaa. Jatkuva menestyksemme perustuu myös jatkuvaan asiakaskeskeisyyteen. Tutkimme, kehitämme ja testaamme omassa tehtaassamme aina lähtökohtana asiakkaat. Lopputuloksena on syvällinen tuntemus ja asiakaslähtöiset ratkaisut. Tämä on tehnyt Cyklopista yhden maailman johtavimmista toimijoista yli vuosisadan.

Cyklop tänään, maailmanlaajuinen yritys

Cyklop on aina ollut yksi tärkeimmistä brändeistä pakkausteollisuudessa ja sitä se on edelleen. Pääkonttori sijaitsee Kölnissä, jossa tärkeä osa tuotantoa tapahtuu, ja se on myös maailmanlaajuisen tutkimus- ja kehittämiskeskuksen sijaintipaikka. Cyklopilla on lisäksi 15 tehdasta ja tuotantolaitoksia Espanjassa, Italiassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Thaimaassa ja Brasiliassa.

Cyklopilla on suoria edustuksia 19 maassa ja agentuuriliikkeitä ja jakelukumppaneita yli 50 maassa. Yli 750 työntekijää eri puolilla maailmaa auttavat asiakkaita kaikissa maanosissa.

Napsauttamalla tästä pääset kaikkien toimipaikkojemme yhteystietoihin.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.
NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmästä laitteesta suurimpaan automaattikoneeseen.Suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmästä laitteesta suurimpaan automaattikoneeseen. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota silloin meihin yhteyttä!

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase