Yhteydenotto

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

FI FI Newsletter

Teollisuus – verkkokaupat

Laatikoiden/pakkausten suljenta

Pakkausprosessin aikana on tärkeää, että (kuljetus)laatikko on tiiviisti suljettu turvallisen kuljetuksen varmistamiseksi. Tavaroiden täytyy saapua asiakkaalle täydellisinä ja vahingoittumattomina! Laatikon tiivis suljenta näyttää yksinkertaiselta, mutta tiettyjä asioita on otettava huomioon: mikä teippi on paras, miten se kiinnitetään, millä ja miten nopeasti se voidaan tehdä? Jos lähetettävien pakkausten määrä kasvaa, kannattaa arvioida tätä perusteellisesti.

Laatikot voidaan sulkea kolmella tavalla: manuaalisesti (käsiannostelijalla), teippiannostelijalla tai koneella. Se, minkälainen teippi on paras, riippuu sellaisista tekijöistä kuin painosta, laatikon materiaalista ja läpän alkukiristyksestä. Teippiä voidaan käyttää myös varkauksien ehkäisemiseen!

Haluatko tietää laatikoiden teippisuljennasta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Ammattimainen koodaus

Tietoja voidaan siirtää koodauksen avulla. Kysymykseen voivat tulla viimeinen käyttöpäivä, yhteystiedot lähetyslaatikon päällä tai verkkokaupan URL. Tuotteet voidaan tehdä myös tunnistettaviksi viivakoodien, QR-koodien tai tyyppinumeroiden avulla.

Me Cyklopilla teemme eron kahden painatus- ja koodausmenetelmän välillä: mustesuihkupainatus ja jatkuvan kierron mustesuihkupainatus. Mikä tekniikka on sopivin, riippuu useista eri tekijöistä: vaadittu tulostusnopeus, painettavien tietojen määrä ja missä olosuhteissa.

Laadukas koodaus saa aikaan erittäin ammattimaisen vaikutelman. Nyt on mahdollista koodata ammattimaisesti pienelläkin pakkausmäärällä päivässä!

Pakkausten vanteitus

Vannenauha sopii erittäin hyvin laatikoiden tai pakkausten suljentaan ja vahvistamiseen. Se on halpa, erittäin vahva, joustava eikä se väänny. Ihanteellinen erityisesti painaville laatikoille, mutta kätevä myös käsittelyjärjestelmänä tai tietojen siirtämiseen. Vannenauhaan on esimerkiksi helppo laittaa koodi.

Vanteitus on saatavissa monina eri laatuina, leveyksinä ja väreinä. Vanteitus on helppo tehdä kannettavalla laitteella tai sidontakoneella. Vaikka pakkauksia olisi vain pieni määrä päivässä, on järkevää käyttää esimerkiksi M-Pac-konetta.

Haluatko tietää lisää, mitä voimme tehdä hyväksesi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tärkeät tuotteet verkkokaupoille.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase