+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä
  • Home
  • Teollisuus – verkkokaupat

Teollisuus – verkkokaupat

Laatikoiden/pakkausten suljenta

Pakkausprosessin aikana on tärkeää, että kuljetuslaatikko on tiiviisti suljettu turvallisen kuljetuksen varmistamiseksi. Tavaroiden täytyy saapua asiakkaalle täydellisinä ja vahingoittumattomina! Laatikon tiivis suljenta näyttää yksinkertaiselta, mutta tiettyjä asioita on osattava otaa huomioon: mikä teippi on paras, miten se kiinnitetään, millä ja miten nopeasti se voidaan tehdä? Jos lähetettävien pakkausten määrä kasvaa, kannattaa arvioida tätä perusteellisesti.

Laatikot voidaan sulkea kolmella tavalla: manuaalisesti käsiannostelijalla, teippiannostelijalla tai koneella. Se, minkälainen teippi on paras, riippuu tekijöistä kuten; painosta, laatikon materiaalista ja läpän alkukiristyksestä. Teippiä voidaan käyttää myös varkauksien ehkäisemiseen!

Haluatko tietää laatikoiden teippisuljennasta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä

Ammattimainen merkintä

Tietoja voidaan siirtää merkinnän avulla. Kysymykseen voivat tulla viimeinen käyttöpäivä, yhteystiedot lähetyslaatikon päällä tai verkkokaupan URL. Tuotteet voidaan tehdä myös tunnistettaviksi viivakoodien, QR-koodien tai tyyppinumeroiden avulla.

Me Cyklopilla teemme eron kahden painatus- ja merkintämenetelmän välillä: Lämpömustesuihkupainatus (TIJ) ja jatkuvan kierron mustesuihkupainatus (CIJ). Mikä tekniikka on sopivin, riippuu useista eri tekijöistä: vaadittu tulostusnopeus, painettavien tietojen määrä ja missä olosuhteissa.

Laadukas merkintä saa aikaan erittäin ammattimaisen vaikutelman. Nyt on mahdollista merkitä ammattimaisesti pienelläkin päivittäisellä pakkausmäärällä!

Pakkausten vanteutus

Vanteutus sopii erittäin hyvin laatikoiden tai pakkausten suljentaan ja vahvistamiseen. Se on halpa, erittäin vahva, joustava eikä se väänny. Ihanteellinen erityisesti painaville laatikoille, mutta kätevä myös käsittelyjärjestelmänä tai tietojen siirtämiseen. Vannenauhaan on esimerkiksi helppo merkitä koodi.

Vanteita on saatavissa monina eri laatuina, leveyksinä ja väreinä. Vanteutus on helppo tehdä kannettavalla laitteella tai sidontakoneella. Vaikka pakkauksia olisi vain pieni määrä päivässä, on järkevää käyttää esimerkiksi M-Pac-konetta.

Haluatko tietää lisää, mitä voimme tehdä hyväksesi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tärkeät tuotteet verkkokaupoille.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase