Yhteydenotto

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

Tilaa uutiskirje!

FI FI Newsletter

  • Home
  • Teollisuus – logistiikka

Teollisuus – logistiikka

Yhdistettyjen kuormalavojen lähettäminen

Logistiikassa lavat ovat usein sekalavoja tai yhdistettyjä. Vaihtelevan kokoiset laatikot kerätään lavalle lähetysvalmiiksi. Sekalava on tietysti vakautettava ja varmistettava. Kuorman käärintä kiristekalvolla tarjoaa ihanteellisen ratkaisun.

Toimitamme erilaisia koneita, jotka tekevät tämän nopeasti ja edullisesti. Tiesitkö, että suurella esivenytysominaisuudella varustettu lavankäärintäkone maksaa itsensä takaisin erittäin nopeasti?

Haluatko tietää lisää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ergonominen työskentely

Tuotteiden varastoinnin ja kuljetuksen aikaiseksi varmistamiseksi käytetään usein kiristekalvokäärintää. Tämä lavakäärintä tehdään kuitenkin usein manuaalisesti. Työntekijä kiinnittää kalvon lavaan sitomalla sen ja kävelee ja käärii kalvon lavan ympärille. Sen lisäksi, että se kestää kauan, se on myös rasittavaa työntekijälle: usein valitellaan huimausta ja kipeää selkää.

Suuremmille lavamäärille (yli 10) suositellaan lavankäärintäkoneen käyttöä. Työntekijöiden ei tarvitse kumartua eikä kävellä lavan ympäri, mikä on paljon vähemmän rasittavaa. Sillä aikaa, kun kone käärii kuormalavaa, voidaan tehdä jotakin muuta hyödyllistä.

Haluatko tietää lisää ergonomisesta työskentelystä? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Liikkuva ja joustava työskentely

Aina ei ole optimaalista tai mahdollista kääriä lavoja yhdessä kiinteässä paikassa. Esimerkiksi tehtaalla saattaa olla useita työpisteitä, joihin siirrellään lavoja sisäisesti tai lavavirta ei salli sitä. Ehkä lavojen kokonaismäärä on liian pieni usean lavankäärintäkoneen käyttämiseksi. Tai ehkä kuorman mitat ovat sellaiset, että lavankäärintäkonetta ei voida käyttää.

Robottikäärintäkone on mahdollinen ratkaisu! Robottikäärintäkone ajaa kuorman ympäri itsenäisesti ja käärii kalvon kuorman ympärille. Robottikäärintäkoneen suurena etuna on sen joustavuus. Kone on sähköisesti liikuteltava, joten sillä voidaan kääriä kuormalavoja eri paikoissa helposti ja nopeasti.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tärkeät tuotteet logistiikkateollisuudelle

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase