+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä

Mikä on robottikäärijä?

Robottikäärijä on lavakäärijä, joka pyörii itsenäisesti kuorman ympärillä ja kääri kalvon kuorman ympärille.

Robottikäärijän suuri etu on sen joustavuus. Kone on sähköisesti liikkuva. Tämä mahdollistaa kuormalavojen käärimisen helposti ja nopeasti eri paikoissa. Robotti on kehitetty erityisesti käyttäjille, jotka haluavat kääriä erilaisia kuormalavoja eri paikoissa.

Miksi valita robottikäärijä?

Robottikäärijä on ihanteellinen ratkaisu;

 • Muuttuva kuorman koko: suuri, raskas, poikkeava muoto
 • Vaatimus käärintälaitteen käytöstä yrityksen eri paikoissa
 • Epävakaa kuorma, joka ei voi liikutella ennen käärintää
 • Vaihtoehto raskaalle käsinkäärinnälle

Koska kuorma pysyy paikallaan, robottikäärijä soveltuu erittäin hyvin suuriin, epävakaisiin tai erittäin raskaisiin kuormiin, joita ei voida käsitellä kunnolla kääntöpöydällä, varsikäärijällä tai kehäkäärijällä.

Haluatko tietää, voidaanko robottikäärijää käyttää myös yrityksessäsi? Ota yhteyttä tai täytä tämän sivun alareunassa oleva lomake!

Seitsemän syytä käyttää robottikäärijää

 • Joustavuus. Koska robotti on helppo liikuttaa, voit kääriä missä tahansa halutussa paikassa. Tarvitsitpa sitä sitten osaston eri paikoissa tai useissa eri tehdashalleissa, sillä ei ole väliä.
 • Tehokkuus. Koska robotti tekee kaiken käärintätyön itsenäisesti, työntekijä voi tehdä silla aikaa jotain muuta. Tämä lisää tehokkuutta työntekijää kohden.
 • Suurempi tuottavuus. Lavan kääriminen on paljon nopeampaa ja tarkempaa robottikäärijällä kuin käsin käärittäessä. Lisäksi robottikäärijä kestää paljon kauemmin!

 • Kustannustehokas. Robottikäärijä on varustettu esivenytysjärjestelmällä. Tämä säästää jopa 50% kalvojen kulutuksessa. Ympäristövaikutukset vähenevät myös dramaattisesti, kuten pakkauskustannuksesi.
 • Fyysisesti vähemmän rasittava. Robottikäärijä ottaa haltuunsa rankan ja rasittavan manuaalisen käärimisen. Tämä on parempi työntekijöillesi, minkä seurauksena häiriöistä ja poissaoloista aiheutuvat kustannukset vähenevät.
 • Sopeutuu kaikkiin kuormalavojen kokoihin. Robottikäärijää voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisiin kuormalavoihin muodosta, koosta, vakaudesta tai painosta riippumatta. Tarvitset vain yhden koneen kaikkien kuormien käärimiseen.
 • Parempi ulkonäkö. Käärijä kääri jokaisen kuormalavan samalla tiukalla tavalla, jolloin voit lähettää ammattimaisesti pakattuja pakkauksia asiakkaillesi joka kerta.

Käytännön esimerkkejä

Pas Reformilla, Doetinchemissä, robottikäärijää käytetään vähentämään työntekijöiden fyysistä kuormitusta ja toimittamaan kuormalavat tiukasti ja oikein käärittyinä asiakkaalle. Lisäksi kustannuksia säästyy nyt käyttämällä esivenytettyjä kalvoja sekä käärijä voi kääriä jokaisen kuormalavan ympäri, vaikka ne olisivatkin muodoltaan erilaisia.
Lue koko Pas Reform -asiakas tapaus täältä.

Bleckmann (Almelo) käyttää myös CSM-robottikäärijää. Jokainen lava on kääritty tiukasti ja ammattimaisesti, ja niitä voidaan kääriä useissa eri paikoissa ja rakennuksissa.

Neuvontaa robottikäärijöille ja tarvikkeille

Oletko kiinnostunut työskentelemään robottikäärijän kanssa? Voimme auttaa sinua tekemään oikean valinnan kuormalavojen käärimisessä. Lisäksi voimme neuvoa sinulle, minkä tyyppinen kiristekalvo on sopivin ja mitä muita tarvikkeita vaaditaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisuuksista.

FI FI Contact form

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase