Yhteydenotto

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

FI FI Newsletter

Teollisuus – paperi & kartonki

Kartongin ja paperin niputus

Litteät laatikot ja arkit lähtevät tuotantolinjasta arkki kerrallaan tai pinoissa. Pinot järjestetään ja sidotaan. Se, järjestetäänkö pinot ja missä määrin ja käytetäänkö sidontakonetta manuaalisesti vai automaattisesti, riippuu erän koosta, tuotantonopeudesta ja pinon tyypistä.

Jos lavalle pinotaan useita nippuja, kuorma sidotaan 2–4 vanteella. Kuorma puristetaan kokoon ennen vanteitusta. Tämä antaa kuormalle vakautta kuljetuksen ajaksi ja mahdollistaa kuormalavojen pinoamisen päällekkäin tavaravarastossa.

Kartonkilavan suojaus

Kun kartonkikuorma on kiinnitetty lavaan monilla vanteilla, kartonki voidaan suojata likaa ja kosteutta vastaan. Kalvokäärintä on tähän sopivin menetelmä, mahdollisesti päällyskalvon lisäyksellä.

Kalvokäärinnässä (tai lavakäärinnässä) kääritään ohut kalvokerros koko kuorman ympärille. Tämä antaa useimmissa tapauksissa täydellisen suojan likaa vastaan ja lisää myös kuorman vakautta. Kalvokäärintä voidaan tehdä puoliautomaattisesti, mikä ei vaadi käyttäjää, ja luonnollisesti myös täysautomaattisesti.

Koodaus paperille ja kartongille

Paperi on luultavasti maailman eniten käytetty pakkausmateriaali. Se on suhteellisen halpa, helppo käyttää ja helposti saatavilla. Paperi soveltuu hyvin painatukseen, esimerkiksi muuttuvien tietojen lisäämiseksi.

Me Cyklopilla teemme eron kahden painatus- ja koodausmenetelmän välillä: mustesuihkupainatus ja jatkuvan kierron mustesuihkupainatus. Mikä tekniikka on sopivin, riippuu useista eri tekijöistä: vaadittu tulostusnopeus, painettavien tietojen määrä ja missä olosuhteissa.

Haluatko tietää lisää koodauksesta paperille tai kartongille? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tärkeät tuotteet kartonkiteollisuudelle

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase