+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä
Käyttöehdot

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti läpi ennen verkkosivuston käyttöä. Ne kuvaavat tämän verkkosivuston käyttöön sovellettavia ehtoja.

Yleistä

Tätä verkkosivustoa (lukuun ottamatta siihen linkitettyjä sivustoja) hallinnoi Oy Cyklop AB Suomessa rekisteröity yritys (Cyklop). Tämä verkkosivusto on tarkoitettu vain Suomessa oleskeleville käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot. Jos et halua hyväksyä näitä käyttöehtoja, pyydämme, ettet enää käy tai käytä tätä verkkosivustoa.

Cyklop voi muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Muutetut käyttöehdot astuvat voimaan heti kun ne on asianmukaisesti asetettu. Jos käyt edelleen verkkosivustolla tai jatkat sivuston käyttöä muutettujen käyttöehtojen voimaantulon jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen nämä muutokset. On suositeltavaa, että tarkistat säännöllisesti sovellettavat käyttöehdot.

Immateriaalioikeudet

Kaikki immateriaalioikeudet, mukaan lukien tekijänoikeus ja tavaramerkkioikeudet, kaikkiin teksteihin, kuviin, ääniin, ohjelmistoihin ja muihin tällä verkkosivustolla oleviin materiaaleihin on Cyklopin tai sen tytäryhtiöiden omaisuutta tai on liitetty omistukseen asianomaisen omistajan luvalla.

Saat tulostaa tai ladata osan verkkosivustosta kiintolevylle ja jakaa muille henkilöille sillä ehdolla, että teet sen ainoastaan informatiivisessa tarkoituksessa. Sen lisäksi seuraava ns. ”tekijänoikeuslausunto” on liitettävä mukaan kaikkiin kopioihin: Copyright Oy Cyklop AB. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ilman kirjallista ennakkosuostumusta on lisäksi kiellettyä mm.

  1. käyttää verkkosivustoa (kopiota) (osaa) ja/tai siihen sijoitettuja tuotemerkkejä kaupallisiin tarkoituksiin
  2. muuttaa tai liittää verkkosivustoa (sen osaa) mihinkään muuhun teokseen/työhön (esim. paperiasiakirjaan, verkkopäiväkirjaan tai jonkun toisen verkkosivustoon).

Sisältö

Olemme laatineet tämän verkkosivuston sisällön mahdollisimman huolellisesti. Sivusto on kuitenkin tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin. Cyklop ei takaa, että verkkosivuston sisältö on tarkka, ajantasainen tai täydellinen eikä myöskään sitä, että sivusto toimii keskeytyksittä ja/tai on ilman virheitä.

Jos verkkosivusto viittaa tuotteisiin tai palveluihin, se ei automaattisesti merkitse niiden myynti- tai toimitustarjousta.

Siltä osin kuin laillisesti on sallittu, Cyklop, joka käsittää tytäryhtiömme, toimihenkilöt ja työntekijät, täten sulkee pois kaiken korvausvastuun mistä tahansa suorasta ja/tai välillisestä vahingosta, joka syntyy tai johtuu jollakin tavalla verkkosivuston tai verkkosivustoon linkitetyn muun verkkosivuston käytöstä. Tarkemmin sanottuna Cyklop ei ole missään tapauksessa vastuussa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai johtuu

  • suorittamistasi toimenpiteistä, jotka verkkosivustolle asetetut tiedot olisivat saattaneet kehottaa tekemään
  • kyvyttömyydestä käyttää verkkosivustoa
  • siitä, että tietyt tiedot verkkosivuilla ovat epätarkkoja, epätäydellisiä tai eivät ole ajan tasalla.

Sivustoon linkitetyt sivustot

Verkkosivusto voi sisältää viittauksia (esimerkiksi hyperlinkin, bannerin tai painikkeen kautta) muihin sivustoihin, jotka liittyvät tämän verkkosivuston erityisaspekteihin. Tämä ei automaattisesti tarkoita, että Cyklop on liitetty näihin muihin sivustoihin tai niiden omistajiin. Emme ole myöskään vastuussa näistä muista sivustoista tai niihin sisältyvistä tiedoista.

Meille antamasi tiedot ja aineisto

Jos olet antanut meille tietoja tai muuta aineistoa, samalla hyväksyt, että saamme käyttää niitä. Takaat, että tiedot tai aineisto ei loukkaa kolmansien osapuolien (immateriaaliomaisuus) oikeuksia eikä ole millään muulla tavoin laitonta.

Käyttäjät voivat itse laittaa tietoja tiettyihin paikkoihin verkkosivustolla. Meidän ei ole mahdollista tarkistaa näitä tietoja etukäteen. Sen vuoksi emme ole niistä vastuussa emmekä vastuuvelvollisia. Pidätämme itsellämme oikeuden lyhentää, muuttaa tai poistaa nämä tiedot milloin tahansa.

Henkilötiedot

Jos olet antanut meille henkilötietosi verkkosivustolla, esim. nimesi ja sähköpostiosoitteesi, silloin sovelletaan meidän tietosuojaselostettamme. Suosittelemme, että luet tämän tietosuojaselosteen huolellisesti ennen kuin annat meille näitä tietoja.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai valituksia tästä verkkosivustosta, ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 (0)40 0515 008 tai kirjoita osoitteeseen info@cyklop.fi

Muuta

Pidätämme itsellämme oikeuden ilman ennakkoilmoitusta muuttaa tai korjata tätä verkkosivustoa ja/tai käyttöehtoja milloin tahansa.

Näihin käyttöehtoihin ja verkkosivuston käyttöösi sovelletaan Hollannin lakia. Tästä aiheutuvat tai muutoin tähän verkkosivustoon liittyvät kiistat annetaan toimivaltaisen tuomioistuimen käsiteltäviksi.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Voimme muuttaa näitä käyttöehtoja aika ajoin. Kaikki muutokset julkaistaan verkkosivustollamme.

Sen vuoksi suosittelemme, että käyt lukemassa nämä ehdot säännöllisesti, jotta olet selvillä näistä muutoksista.

Päivitetty toukokuussa 2018

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase