+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

  • Categories:

  • Type:

CI 70 – Vanteen asettaminen
Vannemateriaali on syötettävä oikein koneeseen, jotta saadaan hyvä vanteutustulos. Tässä videossa näet kuinka vanne asetetaan oikein.
CI 70 – Asetusten muuttaminen
CI 70:llä voit vanteuttaa sekä manuaalisesti että automaattisesti. Vanteen kireyttä voidaan myös säätää. Tämä video näyttää kuinka se tehdään.
CI 70 – Hitsauskielen puhdistus
Intensiivisestä käytöstä johtuen hitsauskieli voi likaantua, jolloin hitsaus ei onnistu kunnolla. Tämä voidaan helposti ratkaista puhdistamalla hitsauskieli perusteellisesti. Tällä videolla näet kuinka se tehdään.
CI 70 – Hitsauskielen vaihto
Voi käydä niin, että hitsauskieli on vaihdettava optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Tältä videolta näet, kuinka voit vaihtaa hitsauskielen turvallisesti.
CI 70 – Jalkapolkimen kytkeminen
Jalkapolkimella vanteutus voidaan tehdä turvallisesti. Tältä videolta näet, kuinka jalkasäädin kytketään ja miten sitä käytetään.
CSM 211 / 212 / 213: Akun lataaminen
CSM-robottikäärintäkoneet ovat helposti liikuteltavia koneita, jotka edellyttävät akun lataamista ajoittain. Tässä videossa näytetään, kuinka laite liitetään laturiin.
CSM 211 / 212 / 213: Puskurin kiinnitys
Robottikäärintäkoneeseen on kiinnitetty puskuri, joka havaitsee, kun kone osuu johonkin. Kun näin tapahtuu, kone pysähtyy välittömästi. Tämä video näyttää kuinka puskuri kiinnitetään.
CSM 211 / 212 / 213: Käärintäkalvorullan asettaminen koneeseen
Jotta kuormalavojen käärintä onnistuu oikein on tärkeää, että kalvorulla on asetettu oikein. Voit nähdä tämän tällä videolla.
CSM 211 / 212 / 213: Laitteen käynnistäminen
Tällä videolla näet, kuinka kone käynnistetään oikein.
CSM 211 / 212 / 213: Koneen purkaminen kuljetuspakkauksesta
Kun vastaanotat robottikäärintäkoneemme, se on hyvin pakattu. Tämä video näyttää, kuinka kone puretaan pakkauksesta vahingoittamatta sitä.
CSM 211 / 212 / 213: Vian korjaaminen
Robottikäärintäkone voi toimia väärin. Tämä video näyttää, kuinka tämä korjataan.
CSM 211 / 212 / 213: Pyörän kiinnittäminen
Tämä video näyttää kuinka robottikäärintäkoneen pyörä kiinnitetään koneeseen.
CTT 230: Valokennon säätäminen
Valokennoa voidaan säätää, jotta käärintäkalvo menisi enemmän yli kuormalavan päälle. Tämä video näyttää, kuinka tehdä se itse.
CTT 230: Esivenytyksen säätäminen
CTT 230:n esivenytystä voidaan säätää jopa 300%. Esimerkiksi enemmän kalvoa (4 metriä) venytetään 1 metrin kalvosta. Tämä video näyttää, kuinka esijännityksen asetuksia voidaan muuttaa.
CTT 230: Käärintäkalvorullan asettaminen
Käärintäkalvon syöttäminen kalvokelkan läpi oikein on ratkaisevan tärkeää oikein käärityn lavan kannalta. Tässä videossa selitetään, kuinka kalvorulla asetetaan oikein.
CTT 230: Rampin asentaminen
CTT 230:ssa on ramppi, joka helpottaa kuormalavojen asettamista käärintäkoneeseen. Tämä video näyttää, kuinka tämä ramppi asennetaan koneeseen.
CTT 230: Koneen purkaminen pakkauksesta
Kun saat CTT 230:n, kone on ensin purettava pakkauksestaan. Tässä videossa näytetään, kuinka kone puretaan oikein, joten siitä ei aiheudu vahinkoja.
CM 100: Mustetason tarkistaminen
Voit tarkistaa mustetason tarkistaaksesi, kuinka monta tulostusta voit vielä tehdä nykyisellä mustekasetilla. Tämä video näyttää, kuinka.
CM 100: Aloita näppäimistön käyttö
CM 100:n ohjelmien muokkaamiseksi ja järjestelmän käyttämiseksi sinun on asennettava näppäimistö. Tämä video näyttää, kuinka se tehdään.
CM 100: Aseta “parasta ennen” -päivämäärä
CM 100: lla voit asettaa Paras ennen -päivämäärät. Tämä video näyttää miten.
CM 100: Toimintahäiriö – Muste loppu
Saattaa käydä niin, että CM 100 antaa virheen ""Ink Out "". Tämä video näyttää, mitä voit tehdä parhaiten.
CM 100: Toimintahäiriö – järjestelmä ei tulosta oikein
On mahdollista, että CM 100:si toimii virheellisesti. Tämä voi johtua tukkeutuneesta tulostuspäästä. Voit korjata ongelman puhdistamalla tulostuspään. Tämä video näyttää kuinka.
CM 100: Liitä tulostin
CM 100 on helppo liittää itse. Tämä video näyttää kuinka.
CM 100: Asetuksien muuttaminen
Voit helposti muuttaa CM 100:n asetuksia itse. Tästä videosta näet miten.
CM 100: Pidikkeen ja tulostimen asentaminen
Tulostimen vakauden varmistamiseksi tuotantolinjalla, on tärkeää kiinnittää pidike oikein. Tämä video näyttää, miten.
CM 100: Mustekasetin asettaminen, poistaminen ja puhdistaminen
Mustekasetin oikein asettaminen tulostimeen on erittäin tärkeää hyvän tulostuksen kannalta. Myös huolto on tärkeää. Tämä video näyttää kuinka mustekasetti asetetaan oikein, poistetaan ja puhdistetaan oikein.
CM 100: Olemassa olevan ohjelman valitseminen
Voit tallentaa useita ohjelmia CM 100:een. Näin voit helposti vaihtaa tulostettavan tekstin tai viestin. Tässä videossa kerrotaan, miten se tehdään.
CM 100: Aseta viesti
Voit luoda erilaisia viestejä CM 100 -merkintäjärjestelmään. Tässä videossa kerrotaan, miten se tehdään.
CM 100: Aseta viivakoodi
CM 100 -merkintäjärjestelmämme ovat ihanteellisia viivakoodien tulostamiseen. Tässä videossa näet, kuinka voit helposti asettaa viivakoodin itse.
CM 100: Säädä sisäinen valokenno
Tämä video näyttää, kuinka sisäistä valokennoa säädetään oikein, jotta järjestelmä voi tulostaa.
B6: Koneen puhdistus
Koneen käyttöiän pidentämiseksi on tärkeää huoltaa konetta aika ajoin. Tämä video näyttää kuinka B6 huolletaan.
B6: Asennus
Tästä videosta näet, kuinka B6 -teippiautomaatti asennetaan oikein.
B6: Kuinka käytetään
Laitteen oikea käyttö pidentää sen käyttöikää. Tämä video näyttää, miten B6 -paperinauha -annostelijaa käytetään oikein.
CT 103 SD: Teipauspään jousen kireyden säätäminen
CT 103 SD voi teipata useita erilaisia laatikoita, mukaan lukien erittäin kevyet laatikot. Koneen jousijännitys on säädettävä oikein, jotta keveiden pakkausten teippaaminen onnistuu paremmin. Tämä video näyttää, kuinka jousen jännitystä säädetään.
CT 103 SD: Teippauspään kohdistaminen
Jos haluat teipata laatikoita keskeltä, on tärkeää kohdistaa teippauspää oikein. Tämä video näyttää sinulle, miten se tehdään.
CT 103 SD: Teipin asettaminen
Pakkausten teippaamiseksi oikein on tärkeää, että teippi on asetettu oikein koneeseen. Tässä videossa näet kuinka teippirulla kiinnitetään koneeseen.
CT 103 SD: Teippauspään kohdistaminen koneen kanssa
Teippauspään laatikkoon kohdistama paine voi vaikuttaa teippauksen tulokseen. Pakkauksen teippaamiseksi on tärkeää kohdistaa teippauspää koneeseen. Näin saadaan oikea paine teippauspään ja laatikon välille.
CT 103 SD: Rullakuljettimien kiinnitys
CT 103 SD:ssä on rullakuljettimet, jotka helpottavat pakkausten lastaamista. Tämä video näyttää, kuinka rullakuljettimet kiinnitetään koneeseen.
CT 103 SD: Veitsen vaihtaminen
Jonkin ajan kuluttua laationsulkijan veitsi voi tylsistyä eikä teippi enää leikkaannu kunnolla. Voit helposti vaihtaa terän itse. Tämä video näyttää kuinka.
CT 103 SD: Veitsen puhdistus
On mahdollista, että teippi ei enää leikkaa kunnolla, koska terään jää teipin jäämiä. Voit puhdistaa veitsen niin, että teippi leikautuu jälleen kunnolla. Tämä video näyttää kuinka puhdistat veitsen oikein. Huomaa: veitsi voi silti olla terävä!
CT 130 SD: Koneen korkeuden säätäminen
CT 103 SD laatikonsulkijan korkeutta voidaan säätää työtä helpottamaan. Näin saat aina täydellisesti suljetun pakkauksen. Tällä videolla näet, kuinka koneen korkeutta säädetään.
CT 130 SD: Laatikon mittojen asettaminen
CT 103 SD voidaan säätää teipattavan laatikon mukaan. Näin saat aina täydellisesti suljetun pakkauksen. Tämä video näyttää, kuinka kone säädetään pakkauksen mukaisesti oikealle korkeudelle ja leveydelle.
Lapomatic: Lämmityselementin lämpötilan säätäminen
Voit helposti muuttaa Lapomaticin lämmityselementin lämpötilaa itse. Tämä video näyttää miten se tehdään.
Lapomatic: Kierrejousien vaihtaminen
Jouset voivat löystyä ajan saatossa. Nämä on helppoa vaihtaa itse. Tämä video näyttää miten jouset vaihdetaan.
Lapomatic: Syöttörullan puhdistus
Koneen oikea kunnossapito varmistaa koneelle pidemmän käyttöiän. Tässä videossa näet kuinka puhdistetaan Lapomaticin syöttörulla.
Lapomatic: Katkaisuterän vaihtaminen
Lapomatic leikkaa paperiteipin terävällä veitsellä. Voi käydä niin, että veitsi tylsyy ajanmyötä, minkä seurauksena teippi ei enää leikkaudu kunnolla. Voit helposti vaihtaa terän itse. Tässä videossa näet miten terä vaihdetaan.
Lapomatic: Laitteen puhdistus
Koneen pitkän käyttöiän varmistamiseksi on tärkeää huoltaa sitä kunnolla. Tällä videolla näet kuinka Lapomaticia huolletaan.
Lapomatic: Teipin pituuksien ohjelmointi
Voit tehdä Lapomaticilla teippaamisen helpommaksi asettamalla laatikon eri pituudet. Näin saat oikean pituisen nauhan koneelta napin painalluksella. Tämä video näyttää, kuinka asetuksia muutetaan.
Lapomatic: Kuinka otetaan käyttöön
Paperiteippiannostelija Lapomatic on sähköteippiannostelija liimapaperiteipille. Soveltuu suurille määrille pakkausten sulkemiseen.
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Näyttön vaihtaminen
Akkuvanteutuslaitteidemme näyttö voidaan tarvittaessa korvata. Voit tehdä sen helposti itse. Tässä videossa näet kuinka se tehdään.
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Kiinnitä kiinnike
Ripustettava kiinnike voidaan kiinnittää käsivanteutus laitteisiin, mikä helpottaa laitteen siirtämistä. Tämä video osoittaa, kuinka kiinnike voidaan kiinnittää.
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Suojalevyn kiinnittäminen
Akkuvanteutuslaitteitamme voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä. On järkevää suojata laitetta , kun vanteutetaan esim. raaka-aineita, kuten tiiliä. Tämä video näyttää kuinka suojalevy kiinnitetään.
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Puhdista kiristyspyörä ja vaihde
Jotta voisit varmistaa akkukäyttöisen laitteesi mahdollisimman pitkän käyttöiän, on tärkeää, että huollat laitetta oikein. Tämä video näyttää kuinka puhdistetaan laitteen kiristyspyörä ja hammaslevy.
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Asetusten muuttaminen
Voit muuttaa akkukoneiden eri ​​asetuksia helposti näytöltä. Voit asettaa kiristyksen ja vanteutustavan. On vielä muitakin asetuksia, joita voit muuttaa itse. Tässä videossa näet kuinka muuttaa näitä asetuksia.
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Käyttöönotto
Laite on otettava käyttöön ennen kuin voit käyttää uutta akkuvanteutuslaitettasi. Tämä video näyttää kuinka laite otetaan käyttöön.
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Kuinka laitetta käytetään
Vanteutuslaitteiden oikea käyttö pidentää laitteiden käyttöikää. Tämä video näyttää parhaan tavan, kuinka akkuvanteutuslaitteita käytetään .
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Kolme vanteutustapaa
Akkuvanteutuslaitteilla voit vanteuttaa kolmella tavalla: automaattisella, puoliautomaattisella ja manuaalisella. Tässä videossa näet, kuinka asetetaan nämä kolme eri tapaa ja kuinka vanteutus tehdään.
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Vanteen leveyden asettaminen
akkuvanteutuslaitteillamme voit vanteuttaa 13 mm: n ja 16 mm: n vanteita. Voit helposti muuttaa hihnan ohjaimen itse, jotta voit vaihtaa eri hihnatyyppien välillä. Tässä videossa selitetään, kuinka vaihdetaan 13 mm vanteesta 16 mm:n vanteeseen.
CMT 260 / CHT 450 / CLT 130: Akkukoneen puhdistus
Akkuvanteutuslaitteen puhdistaminen on tärkeää, jolla varmistetaan, että laite kestää mahdollisimman pitkään. Tämä video näyttää kuinka puhdistaa laite oikein.
Ampag Boxer II: Vanteen poistaminen
Vanne voidaan poistaa koneesta esimerkiksi syöttääksesi toiselle vanteelle. Tässä videossa näet kuinka voit tehdä sen
Ampag Boxer II: Vanteen asentaminen
Jotta Ampag Boxer II: ta voidaan käyttää, on ensin syötettävä vanne koneeseen. Tässä videossa näet kuinka vanne syötetään oikein.
Ampag Boxer II: Kiristyksen asettaminen
Vanteen kireyttä voidaan säätää Ampag Boxer II:lla. Tässä videossa näet kuinka voit tehdä sen
Ampag Boxer II: Vanteen pää
Jotta uusi vannekela voidaan vaihtaa koneeseen, edellinen vanne on ensin poistettava. Tässä videossa näet kuinka voit tehdä sen.
Ampag Boxer II: Käyttö
Ampag Boxer II on puoliautomaattinen vanteutuskone erikokoisten pakettien vanteutukseen. On tärkeää käyttää konetta oikein pidentääksesi sen käyttöikää. Tässä videossa näet kuinka konetta käytetään oikein.
Ampag Boxer II: Hitsauspihtien puhdistaminen
Vanteutuskoneen huoltaminen on tärkeää, jotta se kestää käytössä mahdollisimman pitkään. Lisäksi on tärkeää pitää hitsauspihdit puhtaana, jotta vanteen päät hitsautuvat kunnolla yhteen. Tässä videossa näet kuinka hitsauspihti puhdistetaan.
Ampag Boxer II: Koneen puhdistus
Säännöllisellä puhdistus- ja tarkastushuoltamisella pidät koneesi hyvässä kunnossa. Tämä varmistaa, että voit luottaa, että koneesi toimii hyvin ja kestää pitkään.
M-PAC V: Vanteen pituuden ja kireyden asettaminen
M-Pac V: n vanteen pituutta voidaan pidentää ja lyhentää manuaalisesti. vanteen kireyttä on myös mahdollista säätää.
M-PAC V: Kuinka laitetta käytetään
Koneen oikeanlaisella käytöllä varmistat, että koneen käyttöikä jatkuu.
M-PAC V: Hitsauspihdin puhdistus
Vannekoneen huoltaminen on tärkeää, jotta sitä voidaan käyttää mahdollisimman pitkään. Lisäksi on tärkeää pitää hitsauspihdit puhtaana, jotta vanne hitsautuu kunnolla yhteen.
M-PAC V: Koneen puhdistus
Säännöllisellä puhdistus- ja tarkastustoiminnalla pidät koneesi hyvässä kunnossa. Tämä varmistaa, että voit olla varma, että koneesi toimii hyvin ja että käyttöikä pidentyy.
M-PAC V: Vanteen syöttäminen
Kun kone käynnistetään, hihna on asetettava paikalleen, ennen kuin voit aloittaa.
M-PAC V: Kuinka asettaa isku ja vääntömomentti
M-Pac V: llä on mahdollista valita kahden tyyppinen hihnan kireys: iskujännitys (sopii kevyille hihnille /tuotteet, jotka vahingoittuvat nopeasti) ja vääntömomenttijännitys (lisää jännitystä). Tässä videossa näet, kuinka kireyttä voidaan säätää iskun ja vääntömomentin suhteen.
Ampag Speed: Vannekelan asentaminen
Hihnamateriaali menee Ampag-nopeuteen tietyllä tavalla niin, että se syötetään tasaisesti koneeseen. Tämä video näyttää kuinka hihna asetetaan oikein.
Ampag Speed: Vanteiden poistaminen
Voit vaihtaa vannekelan helposti Ampag Speed -laitteella. Tämä video näyttää kuinka.
Ampag Speed: Muuta vannekehän leveyttä
Ampag Speedin vannekehää voidaan laajentaa tai supistaa siten, että koneessa voidaan käyttää erilevyisiä vanteita. Tässä videossa näet kuinka vannekehän leveyttä säädetään.
Ampag Speed: Kuinka konetta käytetään
Ampag Speedin avulla voit vanteuttaa kahdella tavalla: matalalla tai suurella kireydellä. Tällä videolla näet kuinka vanteutetaan molemmilla tavoilla.
Ampag Speed: Koneen käynnistäminen
Ampag Speed on kytkettävä päälle kahdessa vaiheessa. Tässä videossa näet, mitkä nämä kaksi toimintoa ovat.
Ampag Speed: Koneen puhdistus
Ampag Speed -laitteen säännöllinen ja huolellinen puhdistus pidentää koneen käyttöikää. Puhdistus onnistuu parhaiten paineilmalla. Katso video nähdäksesi koneen puhdistamisen.
Ampag Speed: Koneen korkeuden säätäminen
Voit helposti nostaa tai laskea Ampag Speed -korkeutta, jotta voit käyttää sitä mukavasti. Tarvitset vain pumppukärryn ja kuusiokoloavaimen. Videossa näet, kuinka konetta nostetaan.
Ampag Speed: Toimintahäiriö: SQ 5
Jos Ampag Speed ilmoittaa toimintahäiriön SQ 5, niin vanteen syöttö on estetty. Tässä videossa näytetään, kuinka vanteen esto voidaan poistaa.
Ampag Speed: Toimintahäiriö: SQ 9
Kun kone käynnistetään, se saattaa ilmoittaa virheestä SQ 9. Tämä johtuu siitä, että poljin on siirtynyt haarukkatrukilla nostamisen vuoksi. Onneksi tämä voidaan korjata helposti. Katso video selvittääksesi tämän virheen.
Elastobinder: Etiketti ei tule ulos oikein
Etiketin pitää tulla suorana ulos koneesta, jotta saavutetaan paras tulos. Kuitenkin joskus etiketti voi siirtyä hiukan siten, että etiketti ei kiinnity Strepperiin oikein. Tällä videolla näet, kuinka ongelma korjataan.
AXRO FQC2: Asennus
Elastobinder: Koneen puhdistus
Kone kestää pidempään, kun se huolletaan asianmukaisesti. Tällä videolla näet, miten Elastobinder huolletaan asianmukaisesti.
Elastobinder: Strepper-kumilenkkirullan asennus
Tällä videollä näet, kuinka Strepper-rulla asetetaan koneeseen. Näin kone on käyttövalmis
Elastobinder: Nauhan ja etikettien asennus
The Elastobinder voidaan varustaa tulostimella ja etiketöintilaitteella. Tällä videolla näet kuinka kiinnität nauhat ja etiketöinnin oikein koneeseen.
Elastobinder: Strepper virheilmoitus
Strepper® voidaan asettaa koneeseen väärin. Tämä ongelma on helppo korjata itse. Tällä videolla näet, kuinka ongelma korjataan.
Elastobinder: Koneen käynnistäminen
Tällä videolla näet kuinka kytkeä Elastobinder päälle niin, että kone on heti käyttövalmis. Videon Elastobinderissä on etiketöintiyksikkö lisävarusteena, mutta Elastobinder ilman etikettiyksikköä toimii myös tällä samalla tavalla.
AXRO FQC2: Muuta esikäynnistys- ja sammutuskytkintä
AXRO FQC2: lla voit muuttaa esikäynnistys- ja sammutuskytkimen. Tässä videossa näet kuinka voit tehdä sen.
AXRO FQC2: Kuminaru ei syöty koneeseen oikein
Jos kuminarua ei ole asetettu oikein, on hyödyllistä tarkastella roottoria ja yksikköosaa. Näiden kahden kohdistaminen voi ratkaista tämän ongelman.
AXRO FQC2: Kuminarun kireyden asettaminen
On mahdollista, että kuminaru ei leikkaudu solmun tekemisen jälkeen. Ratkaisuna on lisätä kuminarun kireyttä. Tässä videossa näet kuinka se tehdään.
AXRO FQC2: Kuminaru ei leikkaudu oikein
Tässä videossa voit nähdä, mitä tehdä, jos kuminaru ei leikaudu oikein. Terä on vaihdettava tai se on asetettava oikeaan asentoon. Video selittää selvästi, kuinka se tehdään.
AXRO FQC2: Sidontakoneen neula ei palaa alkuasentoon
Joskus voi käydä niin, että kuminarun sidontakoneen neula ei palaa lähtöasentoon solmun tekemisen jälkeen. Tämä on helppo korjata itse. Tässä videossa näet kuinka.
AXRO FQC2: Kokoa ja säädä solmijan nokka
Tässä videossa näet kuinka kootaan ja säädetää solmijan nokka oikeaan asentoon. Tämä tekee solmuista joustavia oikealla tavalla.
AXRO FQC2: Kuminarua ei voida asettaa koneeseen
On joskus mahdollista, että kuminarua ei saa syötettyä koneeseen. Tämä video näyttää, mitä voit tehdä, jos näin tapahtuu.
AXRO FQC2: Kone on käynnissä useamman kuin yhden syklin ajan
Jotta kone toimisi sujuvasti, on tärkeää, että asetukset on asetettu oikein. Tässä videossa näet kuinka säätää käynnistin oikein.
Lataa lisää
announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase