Yhteydenotto

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

Tilaa uutiskirje!

FI FI Newsletter

Ekologisesti kestävää vanteutusta

Teräsvanteutuksesta PET-vanteutukseen

On monia tapoja vanteuttaa tuotteita ilman, että ympäristöä kuormitetaan liikaa. Teräsvanteen käyttö on erittäin haitallista ympäristölle tuotannon suuren energiankulutuksen vuoksi, mutta PET-vanne sopii erinomaisesti ympäristöepäystävällisen teräsvanteen korvaajaksi. PET-vanne on turvallisempi, ympäristöystävällisempi, parempi ja halvempi kuin teräsvanne. Esityksessämme selitämme, miksi PET-vanne on teräsvannetta parempi.

PET-vanteemme on valmistettu 99 % kierrätetystä materiaalista. Lisäksi vanne on 100 %:sti kierrätettävä käytön jälkeen, mikä tekee tuotteesta kiertävän. Voimme auttaa sinua kierrättämään käytetyn PET-vanteesi, ota yhteyttä!

100% kestävää: Paperivanne

Paperivanne on ympäristöystävällinen vaihtoehto muovi- ja teräsvanteille. Vanne on vahvaa, antaa ammattimaisen lopputuloksen ja säilyttää muotonsa ja lujuutensa märkänäkin. Paperivanne on täysin kierrätettävä, normaalin paperinkierrätyksen kautta. Vanteutus paperivanteella on ympäristöystävällistä, tukevaa ja ammattimaista.

Vannetta voidaan käyttää M-Pac V ja Ampag Boxer II -koneissa.

Katso video paperivanteella vanteutuksesta tästä.

Lavojen vanteutus ergonomisesti

Vanteutus voi olla fyysisesti intensiivistä työtä. Laittaakseen vanteen lavan ympärille, käyttäjän on kumarreltava paljon. Vanne on tämän jälkeen kiristettävä, jotta se voidaan vanteuttaa käsityökalulla. Jotta tämä pakkausprosessi olisi ergonomisempaa, voidaan tähän käyttää lavan vanteutuskoneita. Kone syöttää vanteen lavan alle ja sitoo vanteen napin painalluksella. Koneiden lisäksi voidaan käyttää myös StrapBandit –vannetyökalua. Nämä laitteet tarjoavat myös ergonomisia etuja pienemmillä investoinneilla.

Ajan säästäminen

Usein pakkausprosessi vie tarpeettoman paljon aikaa. Käyttämällä työkaluja, kuten vanneannostelijaa, vannetyökalua tai (pientä) vannekonetta, voidaan säästää paljon arvokasta aikaa. Annostelija varmistaa, että vanne on helppo rullata auki ja vannetyökalu tai vannekone kiristää, hitsaa ja leikkaa vanteen erittäin lyhyessä ajassa. Tämä mahdollistaa useamman tuotteen vanteuttamisen lyhyemmässä ajassa.

Täydellinen hitsaus ja vähän huoltoa vaativa!

Vannetyökalujemme, kuten CMT 260, korkean laadun lisäksi työkalu tuottaa aina täydellisen hitsauksen. Kun vanne on syötetty, käyttäjä voi tehdä täydellisen vanteutuksen napin painalluksella ilman että vannetta tarvitsisi itse kiristää. Tämä säästää paljon aikaa ja vaivaa. CMT 260 ohjaa itseään varmistaen, että hitsaus tehdään aina täydellisesti.

Jos työkalu tarvitsee huoltoa, voit tehdä sen helposti itse. Huoltovideoidemme avulla opastamme sinut huolto- tai puhdistusprosessin läpi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää välttämättä tarvitse lähettää laitetta huoltoon ja arvokasta aikaa ei mene hukkaan. Lisäksi ylläpitokustannukset pysyvät alhaisina. Jos et sittenkään saa ongelmatilannetta ratkaistua, huoltomme on tietysti valmis auttamaan sinua.

Paksumpi ei aina ole parempi

Usein ajatellaan, että paksumpi vanne on aina lujempi ja vahvempi, joten valinta osuu nopeasti paksuimpaan vanteeseen. Kapea, ohut vanne voi kuitenkin olla oikea ratkaisu sinulle. Ohuempi ja kapeampi vanne täydellisesti hitsattuna voi olla aivan riittävän kestävä tuotteittesi vanteutukseen.

Ohuiden, kapeiden vanteiden lisäksi tarjoamme nyt myös paperivannetta. Tämä vanne on vahvaa, miellyttävä käyttää ja vanteutus on jämäkkä. Näiden erinomaisten tuoteominaisuuksien lisäksi vanne on täysin kierrätettävä ja sen ekologinen jalanjälki on minimaalinen.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase