+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä
  • Home
  • Teollisuus – rakentaminen

Teollisuus – rakentaminen

Tiilien ja kivien vakauttaminen

Tiili- tai kivilavojen vakauttamiseen käytetään usein vanteutusta. Joissakin tapauksissa näitä vanteutetaan yhä teräsvanteilla, mutta nykyään käytetään yleensä PET-vannetta. Tämä johtuu sen erinomaisista ominaisuuksista, kuten sen elastisuudesta ja kyvystä säilyttää kiristysvoima pitkiä aikoja. Sen lisäksi PET on halvempi kuin teräsvanne ja vähemmän haitallinen ympäristölle.

Joidenkin kivityyppien kohdalla kuorma ympäröidään päällyskalvolla. Päällyskalvo on kerros muovikalvoa, joka asetetaan pakkauksen päälle. Päällyskalvo kiinnitetään vanteuttamalla. Päällyskalvo suojaa kiviä lialta ja ylhäältä tulevalta kosteudelta, mutta sitä voidaan käyttää myös mainospintana, jossa esitetään esim. tuotetietoja. Ne voidaan painaa kalvolle esimerkiksi lämpömustesuihkutulostimella.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kattotiilien käsittelyjärjestelmä

Kattotiilet kuljetetaan kuormalavalla. Paikan päällä kattotiilet asetetaan katolle pakettina. Vanteutus on laajasti käytetty pakettien tekotapa. Muovivanne pitää kattotiilet yhdessä ja toimii myös käsittelymenetelmänä. Vanteen kiinnittää yleensä automaattinen vanteutuskone.

Näille koneille on hyvin tärkeää nopea toiminta.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Puutavaran niputus

Kun puut lähtevät sahalta, ne kuljetetaan lankkuina, parruina tai runkoina puutavarateollisuudelle, esimerkiksi huonekaluvalmistajille tai lautapihoille.

Ennen toimitusta puutavara lajitellaan laadun ja standardikokojen mukaisesti, minkä jälkeen ne niputetaan. Aiemmin käytettiin rautalankaa kuorman pitämiseen koossa. Rautalangan käytön jälkeen alkoi teräsvanteen aikakausi. Molemmilla käytöillä on yhteinen haittapuoli: se irtoaa. Sen seurauksena nippu ei enää pysy koossa ja lisäksi sekä rautalanka että teräsvanteet jättävät ruostejälkiä.

Nykyään käytetään PET-muovivanteutusta ihanteellisena ja halvempana vaihtoehtona puutavaran niputukseen.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Tärkeät tuotteet rakennusteollisuudelle.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase