Yhteydenotto

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

FI FI Newsletter

Teollisuus – rakentaminen

Tiilien/kivien vakauttaminen

Tiili- tai kivilavojen vakauttamiseen käytetään usein vanteitusta. Joissakin tapauksissa vanteitetaan yhä teräsvanteilla, mutta nykyään käytetään yleensä PET-vannetta. Tämä johtuu sen erinomaisista ominaisuuksista kuten sen elastisesta kapasiteetista ja kyvystä säilyttää kiristysvoima pitkiä aikoja. Sen lisäksi PET on halvempi kuin teräsvanne ja vähemmän haitallinen ympäristölle.

Joidenkin kivityyppien kohdalla kuorma ympäröidään päällyskalvolla. Päällyskalvo on kerros muovikalvoa, joka asetetaan pakkauksen päälle. Päällyskalvo kiinnitetään vanteittamalla. Päällyskalvo suojaa kiviä lialta ja ylhäältä tulevalta kosteudelta, mutta sitä voidaan käyttää myös mainospintana, jossa esitetään esim. tuotetietoja. Ne voidaan painaa kalvolle esimerkiksi lämpömustesuihkutulostimella.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kattotiilien käsittelyjärjestelmä

Kattotiilet kuljetetaan kuormalavalla. Paikan päällä kattotiilet asetetaan katolle pakettina. Vanteitus on laajasti käytetty pakettien tekotapa. Muovivanne pitää kattotiilet yhdessä ja toimii myös käsittelymenetelmänä. Vanteen kiinnittää yleensä automaattinen vanteituskone.

Näille koneille on hyvin tärkeää nopea toiminta.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Puutavaran niputus

Kun puut lähtevät sahalta, ne kuljetetaan lankkuina, parruina ja runkoina puutavarateollisuudelle, esimerkiksi huonekaluvalmistajille tai lautatarhaan.

Ennen toimitusta puutavara lajitellaan laadun mukaan ja standardikokoisiksi, minkä jälkeen ne niputetaan. Aiemmin käytettiin rautalankaa kuorman pitämiseen koossa. Rautalangan käytön jälkeen alkoi teräsvanteen aikakausi. Molemmilla käytöillä on yhteinen haittapuoli: se irtoaa. Sen seurauksena nippu ei enää pysy koossa ja lisäksi sekä rautalanka että teräsvanteet jättävät ruostejälkiä.

Nykyään käytetään muovivanteitusta ihanteellisena (ja halvempana) vaihtoehtona puutavaran niputukseen.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Tärkeät tuotteet rakennusteollisuudelle.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase