+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

KORJAUKSET

Nopea ja laadukas

Jos et voi tehdä korjausta itse, autamme mielellämme. Ja nopeasti! Varaosien saatavuudesta riippuen pyrimme toimittamaan kaikki korjaukset viiden arkipäivän kuluessa.

Me emme vain korjaa vaan teemme koneelle myös täydellisen tarkastuksen. Jos koneeseen tulee vika kolmen kuukauden sisällä korjauksesta, se korjataan maksutta.

Täytä alla oleva korjauslomake. Lähettämisen jälkeen saat ohjeita sisältävän sähköpostin.

Miten korjausprosessi toimii?

Jos olet lähettänyt meille koneen tai työkalun korjattavaksi, analysoimme ongelman ensiksi. Jos kokonaiskustannukset (korjaus + tunnit + kuljetus) ovat alle 400 €, et saa hinta-arviota etukäteen. Työkalu tai kone korjataan välittömästi ja lähetetään takaisin. Jos kustannukset ovat yli 400 €, saat ensin hinta-arvion. Jos hyväksyt tämän, aloitamme työt niin nopeasti kuin mahdollista. Jos et hyväksy, laskutamme sinulta 50 euron tarkastuskulut. Uuden koneen oston yhteydessä tarkastuskulut peruutetaan.

Jotta korjaus voidaan aloittaa nopeasti ja helposti, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen. Saat sitten lisäohjeita sisältävän sähköpostin.

Sijaislaite korjausten ajaksi

Mahdollisesti et tule toimeen ilman konetta tai työkalua? Yritämme parhaamme mukaan suorittaa korjauksen mahdollisimman nopeasti. Jos tarvitsemme enemmän aikaa, mutta tarvitset laitteen välttämättä, voimme antaa sinulle sijaiskoneen tai -laitteen.

Ota meihin yhteyttä käyttöehtojen saamiseksi numeroon 020 722 9010 tai sähköpostitse osoitteeseen info@cyklop.fi

FI FI Repairs form

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase