+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

Ekologisesti kestävää käärintää

Käytä vähemmän muovikalvoa

Tavaroiden turvallinen kuljettaminen kuormalavoilla vaatii hyvin usein niiden käärimistä käärintäkalvoon, jolloin käytetään muovia. Käärintäkalvon kulutusta voidaan kuitenkin pienentää esivenytyksellä (jopa 450 %) tai käyttämällä ohuempaa kalvoa. Jos käytät käärinnässä esivenytystä, kalvoa ‘venytetään’, jolloin kalvoa tarvitaan vähemmän. Tämä pitää välttämättömän käärintäkalvon käytön minimaalisena.

Investoimalla käärintäkoneeseen voidaan säästää vielä enemmän kalvoa. Käärintäkone käärii kalvon tiukasti ja samalla esivenyttäen, jolloin kalvoa käytetään vähemmän kuin käsin käärittäessä.

Ergonominen työskentely

Lavat voidaan kääriä manuaalisesti kalvon annostelijalla ja käsikäärintäkalvolla. Tämä on tehtävissä vielä varsin pienillä päivittäisillä lavamäärillä. Mutta jos määrät kasvavat, on järkevää ostaa lavan käärintäkone. Käärintäkoneella kääriessä vaaditaan vähemmän fyysistä työtä, mikä on työntekijän kannalta parempi. Kun kääritään käsin, työntekijän on usein kumartuttava kääriäkseen lavan alareuna ja kuroteltava yli voimiensa kääriäkseen lavan yläosan. Käärintäkoneella näitä ongelmia ei ole.

Ajan säästö

Käärintäkoneella kääriminen tarjoaa entistä enemmän etuja kalvon säästämisen ja ergonomian kannalta. Lavat kääritään yleensä nopeammin kuin käsin käärimällä, ja käyttäjä voi suorittaa muita töitä samalla kun lavaa kääritään. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, robottikäärintäkone voi olla ihanteellinen ratkaisu sinulle. Tätä käärintäkonetta voidaan käyttää joustavasti, koska se voidaan ajaa haluttuun paikkaan. Tämä säästää vielä enemmän aikaa, koska lavoja ei enää tarvitse tuoda käärintäkoneelle.

Kustannusten säästö

Monet ihmiset eivät tiedä, että käärimisprosessissa on erilaisia tapoja säästää kustannuksissa. Kuten edellä selitettiin, tämä voidaan tehdä käyttämällä esivenytettyä käärintäkalvoa, työskentelemällä ergonomisemmin (vähemmän sairauspoissaoloja) ja säästämällä aikaa koneella käärimisestä. Näiden kolmen tavan lisäksi tuottavuuden kasvu tuottaa myös kustannussäästöjä. Voit yksinkertaisesti kääriä enemmän lavoja yksinkertaisella koneella kuin käsin. Täysautomaattisella lavakääreellä voidaan kääriä jopa 150 lavaa tunnissa.

Kuljetusvaurioiden ehkäisy

Kuljetusvauriot ovat tiedossa oleva fakta. Vaurioituneet tuotteet aiheuttavat suuria kustannuksia, koska ne on korjattava tai vaihdettava ja lähetettävä uudelleen. Tutkimukset osoittavat, että 10-12 % kaikista kuormista eivät ole kunnolla kiinnitetty ja varmistettu, mikä voi johtaa tavaran vaurioitumiseen. sääntö käsin käärimällä lavoja kääritään huonosti yhdeksän kertaa kymmenestä. Syynä tähän usein on se, että operaattori ei stabiloi lavan alinta ja korkeinta osaa tarpeeksi hyvin, koska tämä ovat ne rasittavimmat käärinnän vaiheet. Myös kalvon limitys/päällekkäisyys on usein riittämätöntä. Ylimääräinen päällekkäisyys tarkoittaa useampia kävelykierroksia lavan ympäri, mikä on rasittavaa.

Käärimällä vakaat ja turvalliset kuormat lavakäärintakoneilla, täydennettynä muilla toimenpiteillä, kuten vanteutuksella, on mahdollista vähentää vaurioituneiden tuotteiden aiheuttamia kustannuksia jopa 50 %.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase