Contact

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

FI FI Newsletter

TIETOSUOJASELOSTE

Tässä tietosuojaselosteessa selitetään, mitä henkilötietoja keräämme ja käytämme ja mihin tarkoitukseen. Suosittelemme, että luet tämän huolellisesti.

Cyklop, joka sijaitsee Helsingissä, osoite Laippatie 11, 00880 Helsinki on vastuussa henkilötietojen käsittelystä, kuten tässä tietosuojaselosteessa on mainittu.

Yhteystiedot: www.cyklop.fi, 020 722 9010, info@cyklop.fi

Verkkosivuillamme annamme kaikenlaisia tietoja, tuotteita ja/tai palveluita asiakkaille ja muille kuin asiakkaille. Tämän lisäksi käsittelemme yksityisyyden kannalta arkaluonteisia tietoja eli henkilötietoja. Joissakin tapauksissa teemme niin yhdessä muiden organisaatioiden tai liikeyritysten kanssa.

 

Yleistä

Uskomme, että on hyvin tärkeää käsitellä henkilötietoja erittäin huolellisesti. Sen vuoksi käsittelemme ja suojaamme henkilötietoja huolella. Käsittelyssä noudatamme tietosuojalainsäädännön asettamia vaatimuksia. Tämä merkitsee muun muassa, että me

  • ilmoitamme selvästi tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietoja, minkä teemme tämän tietosuojaselosteen kautta
  • rajoitamme henkilötietojen keräämisen vain siihen, mikä on välttämätöntä laillisiin tarkoituksiin
  • pyydämme ensin nimenomaista lupaa käsitellä henkilötietojasi tapauksissa, joissa sinulta vaaditaan lupa
  • emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä pyydetyn palvelun tarjoamiseksi tai jos meillä on laillinen velvollisuus tehdä niin
  • solmimme sopimuksia kolmansien osapuolten kanssa varmistaaksemme, että kun jaamme tietojasi, niitä ei käytetä muihin tarkoituksiin
  • toteutamme asianmukaisia turvatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme sitä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän nimissämme
  • kunnioitamme oikeuttasi pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja saada ne korjatuiksi tai poistetuiksi.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojaselosteen lukemisen jälkeen, käytä alla olevia yhteystietoja.

Puhelimitse                 020 722 9010, maanantai-torstai kello 8.00 – 16.00 ja perjantaisinkello 8.00 – 15.00

Sähköpostitse             info@cyklop.fi

Postitse                       Oy Cyklop Ab

Laippatie 11

00880 Helsinki

 

Käsittelemämme henkilötiedot

Cyklop käsittelee henkilötietojasi, koska käytät palveluitamme ja/tai koska itse annat tietoja meille. Alla on yleiskatsaus henkilötiedoista, joita käsittelemme:

  • Nimi- ja osoitetiedot
  • Yrityksen tiedot
  • CV
  • Sähköpostiosoite
  • Työnimike
  • Syntymäaika
  • Palveluidemme ja tuotteidemme käyttöä koskevat tiedot
  • Sukupuoli
  • IBAN
  • Tiedot, jotka olet itse antanut vapaamuotoiseen kenttään, kuten viesti yhteydenottolomakkeessa
  • Kirjautumistiedot
  • Mielenkiinnon kohteet
  • Motivaatiokirje
  • Laitteen tekniset vertailutiedot, kuten IP-osoite, MAC-osoite, evästeiden tunnisteet ja selauskäyttäytyminen verkkosivuillamme
  • Puhelinnumero
  • Chat-keskustelut

Käsittelemämme erityiset ja/tai arkaluonteiset henkilötiedot

Verkkosivustomme tai palvelumme ei aio kerätä tietoja alle 16-vuotiaista sivustolla kävijöistä, ellei heillä ole vanhempien tai huoltajien antamaa lupaa. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko kävijä yli 16 vuotta vanha. Kehotamme vanhempia valvomaan lastensa verkkoaktiviteetteja, jotta voidaan estää tietojen kerääminen lapsista ilman vanhempien suostumusta. Jos olet vakuuttunut, että olemme keränneet henkilötietoja alaikäisestä ilman lupaa, ota yhteyttä osoitteella info@cyklop.fi, jotta voimme poistaa tiedot.

 

Mihin tarkoitukseen ja millä perusteella käsittelemme henkilötietoja

Cyklop käsittelee henkilötietojasi yhteen tai useampaan seuraavaan tarkoitukseen:

  • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tilata tuotteita verkkosivuiltamme ja käyttää sivustolla olevia toiminnallisuuksia ja palveluita.
  • Käsittelemme tilaustasi ja tiedotamme sinulle sen etenemisestä.
  • Ilmoitamme sinulle palveluitamme ja tuotteitamme koskevista muutoksista.
  • Käsittelemme hakemustasi.
  • Käsittelemme yritystä koskevaa valitustasi tai vastaustasi valitukseen.
  • Lähestymme sinua valitustasi koskien, sillä haluamme tutkia tai julkaista sen (anonyymisti).
  • Kommunikoimme kanssasi sähköisten uutiskirjeiden ja/tai postin kautta.
  • Tarjoamme yksilöllisiä mainoksia Cyklopin verkkosivuilla.
  • Lähetämme kiinnostuksesi kohteisiin perustuvia yksilöllisiä uutiskirjeitä.
  • Vastaamme kysymyksiisi tai käsittelemme valituksesi sosiaalisen median, sähköpostin, postin tai puhelimen kautta.<0}
  • Parannamme verkkosivujamme.

 

Henkilötietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Cyklop ei myy tietojasi kolmansille osapuolille ja antaa ne vain, jos ne ovat välttämättömiä meidän ja sinun välisen sopimuksen täytäntöönpanoa varten tai laillisen velvoitteen noudattamiseksi. Siten käytämme kolmatta osapuolta iDeal-maksujen käsittelemiseksi verkkokaupassamme ja annamme tietosi logistiikkapalveluiden tarjoajille, jotta tavarat voidaan toimittaa sinulle.

Solmimme suoritinsopimuksen sellaisten yritysten kanssa, jotka käsittelevät tietojasi käskystämme. Näin varmistamme saman suojaustason ja tietojesi luottamuksellisuuden. Cyklop on aina vastuussa tästä käsittelystä.

Antamiasi tietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille, ellei se ole laillisesti sallittu tai jos siihen on laillinen velvoite. On esimerkiksi mahdollista, että poliisi pyytää meiltä tietoja petostutkinnan yhteydessä.  Siinä tapauksessa olemme lain mukaan velvollisia luovuttamaan nämä tiedot.

 

Evästeet

Keräämme ja yhdistämme henkilötietojasi eri lähteistä (esimerkiksi tiedot tilistäsi, ostoistasi verkkokaupassamme), jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen verkkokokemuksen.

Yhdistämällä tietojasi voimme esittää eri verkkosivuilla yksilöllisiä tarjouksia ja personoitua sisältöä, jotka vastaavat kiinnostuksesi kohteita ja ostohistoriaasi. Tällä tavoin voimme myös personoida uutiskirjeemme sinulle. Siten voimme tehdä parempia ja kohdennetuimpia tarjouksia. Tämä estää myös sen, ettei sinulle näytetä eri verkkosivustoilla sisältöä tai tarjouksia, jotka ovat sinulle vähemmän kiinnostavia.

Tietojesi keräämiseen ja yhdistämiseen käytämme evästeitä. Haluaisitko tietää enemmän evästeistä? Lue evästekäytäntömme.

 

Tietojen käyttöoikeus, korjaus tai poistaminen

Sinulla on oikeus käyttää, korjata tai poistaa henkilötietosi. Sen lisäksi sinulla on oikeus perua suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä Cyklopin taholta ja sinulla on oikeus siirtää tietoja. Tämä tarkoittaa, että voit osoittaa meille pyynnön lähettää mitä tahansa henkilötietojasi, joita meillä on tietokonetiedostossa, joko sinulle tai toiselle määrittämällesi organisaatiolle. Voit lähettää pyynnön käyttää, korjata, poistaa tai siirtää henkilötietojasi, voit pyytää suostumuksesi perumista tai esittää henkilötietojesi käsittelyä koskevan vastalauseen osoitteeseen info@cyklop.nl. Varmistaaksemme, että sinä olet tehnyt käyttöoikeuspyynnön, pyydämme lähettämään kopion henkilötodistuksesta. Tässä kopiossa mustaa passikuvasi, MRZ (koneellisesti luettava kenttä, kaista, jossa on numeroita passin alareunassa), passin numero ja sosiaaliturvatunnus. Tämä on yksityisyytesi suojaksi. Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään neljän viikon sisällä. Cyklop haluaa myös huomauttaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle, Hollannin tietosuojaviranomaiselle. Voit tehdä sen seuraavan linkin kautta: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Miten turvaamme ja säilytämme henkilötietojasi

Cyklop ottaa tietojesi suojauksen vakavasti ja ryhtyy asianomaisiin toimiin väärinkäytön, katoamisen, luvattoman käyttöyrityksen, ei-toivotun julkistamisen ja valtuuttamattoman muuttamisen ehkäisemiseksi. Jos sinulla on syytä uskoa, että tietojasi ei ole asianmukaisesti suojattu tai on merkkejä väärinkäytöstä, ota meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 020-722 9010 tai osoitteella info@cyklop.fi.

Emme säilytä tietojasi pidempään kuin on tarpeellista. Poikkeuksena tästä ovat tiedot, jotka meidän on säilytettävä kauemmin laillisen velvoitteen vuoksi.

 

Kolmannen osapuolen verkkosivut

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmannen osapuolen verkkosivuja, jotka on liitetty tähän verkkosivustoon linkkien kautta. Emme luonnollisesti voi taata, että nämä sivustot käsittelevät tietojasi luotettavasti tai turvallisella tavalla. Ennen kuin käytät kyseistä verkkosivua, lue sen tietosuojaseloste, josta saat lisätietoja, miten se käsittelee tietojasi.

 

Alaikäiset

Jos olet 16-vuotias tai nuorempi, saat käyttää verkkosivustoamme vain vanhempiesi tai laillisen edustajien valvonnan alla.

 

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta aika ajoin. Kaikki muutokset julkaistaan verkkosivustollamme. Emme koskaan käytä tietojasi muihin tarkoituksiin ilman lupaa.

Sen vuoksi suosittelemme, että käyt lukemassa tämän tietosuojaselosteen säännöllisesti, jotta olet selvillä näistä muutoksista.

 

Hollannin tietosuojaviranomainen

Autamme sinua mielellämme henkilötietojesi käsittelyä koskevissa valituksissa. Jos kaikesta huolimatta et pääse tyydyttävään lopputulokseen kanssamme, tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle oikeuden tehdä valituksen yksityisyyden suojaa valvovalle elimelle, Hollannin tietosuojaviranomaiselle. Voit ottaa yhteyttä tietosuojaviranomaiseen tämän asian johdosta.

 

Voimaantulopäivä

Päivitetty toukokuussa 2018

Lue lisää:

  • Evästekäytäntö
  • Käyttöehdot

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä.

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase