+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä
  • Home
  • Korkearesoluutioiset mustesuihkutulostimet
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopea toimitus
  • Oma tekninen tuki

Korkearesoluutioiset mustesuihkutulostimet

Meiltä saat laadukkaat korkearesoluutioiset mustesuihkutulostimet (TIJ) kaikenlaisiin merkintätarpeisiin.

Tulostat laitteen avulla nopeasti ja helposti esimerkiksi viivakoodit, erämerkinnät, osoitetiedot tai logot yksittäisiin tuotteisiin, pakkauksiin tai kuljetuslavoihin. Korkealaatuiset merkinnät tarttuvat lähes mihin tahansa pintaan.
Valikoimistamme löydät myös lasermerkintälaitteet: CM800C on CO2-laser ja CM800F on Yb (Ytterbium) -kuitulaser. Laitteiden käyttökustannukset ovat erittäin pienet, sillä mustetta tai muita tulostuskemikaaleja ei tarvita. Jäljestä tulee myös aina tasalaatuista. Lasermerkintälaitteet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi elektroniikka-, lääke-, kosmetiikka- ja rakennusteollisuuden merkintätarpeisiin.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja kysy lisää!


 

Korkearesoluutioiset mustesuihkutulostimet jokaiseen tarpeeseen

Cyklop tarjoaa erilaisia ratkaisuja tuotteiden ja pakkausten merkintään. Korkearesoluutioiset mustesuihkutulostimet voidaan jakaa kahteen luokkaan: lämpömustesuihkutulostimet (TIJ=Thermal InkJet) ja DOD-tulostimet (DOD= Drop-On-Demand). Lämpösuihkutulostin on ihanteellinen, kun vaaditaan korkealaatuista tulostusta ja helppokäyttöisyyttä. DOD-tulostin on puolestaan piezoelektrisen DOD-tekniikan ansiosta luotettava ja monipuolinen tulostin.

Korkearesoluutioisen mustesuihkutulostimen tulostusjälki on ensiluokkainen niin huokoiselle kuin ei-huokoisellekin pinnalle. Lisäksi laitteen käyttö ja huolto sekä mustekasettien vaihtaminen on helppoa. Valikoimissamme on myös akkukäyttöisiä, manuaalisia merkintälaitteita.

Merkintälaitteiden toiminta

Tulostimissa käytetään mustekasetteja, jotka on helppo vaihtaa ja puhdistaa. Tiedonsiirto tapahtuu näppärästi bluetoothin, USB:n tai langattoman näppäimistön kautta. Uusimmissa malleissa (CM 220) on värillinen kosketusnäyttö, joka tekee laitteesta erittäin helppokäyttöisen.

TIJ-tulostimen toiminta perustuu lämpöön. Pieni määrä mustetta lämmitetään tulostuspäässä, jolloin muste laajenee ja se voidaan ruiskuttaa tulostettavalle pinnalle. Tulostin kannattaa sijoittaa lähelle pintaa, koska musteen “lentoetäisyys” on rajallinen.

Korkearesoluutioiset mustesuihkutulostimet voidaan integroida helposti esimerkiksi vanneannostelijaan, pakkaus- tai teippikoneeseen, jolloin merkintä tapahtuu suoraan pakkaamisen yhteydessä.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase