+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopea toimitus
  • Oma tekninen tuki

Vanteutusmateriaalit

Valikoimastamme löydät polypropeenista (PP), polyesterista (PET) ja teräksestä valmistetut vanteutusmateriaalit jokaiseen tarpeeseen.

Vanne kiristetään tuotteen tai kuorman ympärille, jotta kuljettaminen ja varastoiminen on turvallista, tehokasta ja nopeaa. Me autamme oikean vanteutusratkaisun valinnassa, joten ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi.


 

Vanteutusmateriaalit

Teräsvanne

Teräsvanne on erittäin kestävä ja soveltuu äärimmäisiin olosuhteisiin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi kuumien ja terävien tuotteiden ympärillä. Teräsvanteen lujuus ja venymättömyys tekevät siitä loistavan valinnan haastaviin tilanteisiin. Metallivanteita on tarjolla sinkittynä, mustana ja rosterisena 9-32 mm:n leveysvaihtoehdoilla.

Polypropeenivanne (PP)

Polypropeeni on suosittu vanteutusmateriaali, jota voidaan käyttää monilla teollisuuden aloilla. Se on suunniteltu kevyille- ja keskiraskaille kuormille sekä normaaleihin olosuhteisiin.

Polyesterivanne (PET)

Polyesterivanne on vanteutusmateriaali, jota voidaan käyttää raskaisiin kuormiin. Se on vahvin muovivanne ja siten teräkselle oiva vaihtoehto.

Muovi- vai teräsvanne?

Teräsvanteita pitkään käyttäneen voi olla vaikea vaihtaa muovivanteeseen, sillä usein koetaan, ettei se ole yhtä kestävä vanteutusmateriaali. Polyesterivanne on kuitenkin erittäin kestävä ratkaisu. Muovivannerulla on lisäksi teräksistä kevyempi, joten sen käsitteleminen on huomattavasti helpompaa. Lisäksi muovivanteissa on pienempi viiltoriski kuin teräsvanteissa. Muovivanne on myös helpompi hävittää.

Lukitus

Vanne kiristetään kuorman ympärille, jonka jälkeen se lukitaan paikoilleen, jotta kuorma pysyy turvallisesti nipussa. Ylimääräinen vannemateriaali poistetaan leikkaamalla, jotta lopputulos on siisti.

Metallivanteen päät pystytään yhdistämään lävistystyökalun avulla lukottomasti, mutta tarjolla on myös lukollisia vaihtoehtoja. Muovivanne vaatii lukon, mutta päät voidaan myös hitsata paineilmakoneella tai akkukoneella yhteen. 

Vanteutusmateriaalit eri tarkoituksiin

Muovi- ja teräsvanteita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten laatikoiden ja konttien sulkemiseen, niputtamiseen (esim. sanomalehdet ja puutavara) sekä tavaroiden kiinnittämiseen kuormalavoille tai ajoneuvoihin. Me autamme valitsemaan tarpeeseesi parhaiten sopivan vannemateriaalin ja vanteutusratkaisut. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase