+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopea toimitus
  • Oma tekninen tuki

Teräsvanteet vaativien tuotteiden niputukseen

Teräsvanteet soveltuvat erinomaisesti tuotteiden tai lavojen niputtamiseen, vahvistamiseen tai kiinnittämiseen.

Teräksiset vanteet ovat erittäin kestäviä ja venymättömiä, joten niitä voidaan käyttää myös äärimmäisissä tehtävissä, kuten esimerkiksi raskaiden, terävien tai kuumien tuotteiden niputtamisessa ja kiinnittämisessä.

Teräsvanteet tekevät kuormien ja tuotteiden kuljettamisesta ja varastoimisesta turvallista ja tehokasta. Valikoimistamme löydät vanteet sinkittyinä, rosterisena tai mustana. Valittavana on eri levyisiä, paksuisia ja eri kovuusluokan vanteita.


 

Teräsvanne on myös ympäristöteko

Teräsvanteen etuna muovivanteeseen nähden on sen monikäyttöisyys, kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Teräsvanne on erinomaisen kestävyytensä ansiosta paras valinta esimerkiksi raskaiden lava- ja puutavarakuormien sitomiseen.

Valikoimissamme on myös muovivanteita (PP eli polypropeenivanne tai PET eli polyesterivanne), jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin, kevyisiin ja keskiraskaisiin niputustöihin.

 

Nopeat toimitukset

Vaativaan sidontaan ja pakkaamiseen tarkoitetut iskunkestävät teräsvanteet tekevät tuotteiden kuljetuksesta ja varastoinnista turvallista ja kustannustehokasta. Kaikki yleisimmät vannetyypit löytyvät suoraan varastostamme, joten toimitukset saadaan liikkeelle jopa samana päivänä.

Vanteutusmateriaalin kiinnitykseen tarvitaan käsityökalu tai automatisoitu kone, joka kiristää ja kiinnittää teräsvanteen tiukasti paikoilleen. Tarjoamme myös kaikki vanteutukseen liittyvät työkalut, koneet ja lisävarusteet sekä kattavat huoltopalvelut. Tutustu tuotteisiin ja tee tilaus. Opastamme tarvittaessa oikeiden tuotteiden valinnassa.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase