+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopea toimitus
  • Oma tekninen tuki

Vanteutustyökalut muovi- ja teräsvanteille

Valikoimistamme löydät kestävät ja pitkäikäiset vanteutustyökalut teräs- ja muovivanteille.

Vaihtoehtoina on käsikäyttöisiä sekä akku- ja paineilmatoimisia malleja jokaiseen käyttötarkoitukseen. Autamme mielellämme oikean laitteen valinnassa.

Vanteutustyökalun avulla muovi- tai teräsvanne kiristetään tuotteen tai kuormalavan ympärille, jotta kuorma voidaan kuljettaa tai varastoida helposti ja turvallisesti. Vanteutustyökaluja käytetään esimerkiksi sahoilla, rakennustyömailla, rakennustarvikeliikkeissä, logistiikkayrityksissä sekä tehtaissa.


 

Vanteutustyökalujen erot

Käsikäyttöiset eli manuaaliset vanteutuskoneet soveltuvat teräs- ja muovivanteille, ja akkukäyttöiset mallit muovivanteille. Laitteet ovat kevyitä, noin 3-4 kg:n painoisia, joten työskentely on vaivatonta tilanteessa kuin tilanteessa. Nämä vanteutuskoneet sopivat erinomaisesti satunnaiseen ja pienemmän volyymin käyttöön.

Paineilmatoimiset vanteutustyökalut ovat puolestaan järeämpiä ja soveltuvat hyvin raskaampaan käyttöön esimerkiksi terästehtaisiin tai logistiikkayrityksiin. Paineilmatoiminen laite ei ole yhtä ketterästi liikuteltavissa, sillä se on yleensä sidoksissa tiettyyn paikkaan. Lisävarusteena tarjoamme kevennintä, jotta työskentely sujuu näppärämmin. Paineilmatoimiset laitteet soveltuvat pääsääntöisesti teräsvanteille, mutta CP 500 soveltuu myös muovivanteille.

Korkealaatuiset ja pitkäikäiset laitteet valmistetaan Sveitsissä. Edistämme omalta osaltamme laitteiden pitkäikäisyyttä tarjoamalla kattavat varaosa- ja huoltopalvelut kaikkiin vanteutustyökaluihin. Meiltä saat myös muovi- ja teräsvanteet kätevästi samasta osoitteesta.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase