+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä

Kestävyys

Sosiaalinen vastuullisuus

Cyklopille sosiaalinen yritysvastuullisuus on luonnollista. Otamme vastuun liiketoimintamme vaikutuksista ihmisiin ja ympäristöön. Alta voit lukea, kuinka me toteutamme tätä käytännössä sosiaalisesta, ekologisesta ja taloudellisesta näkökulmasta.

Ihmiset

Cyklopilla on sosiaalinen henkilöstöpolitiikka. Kun pidämme hyvää huolta henkilöstöstämme, he ovat silloin terveempiä ja motivoituneempia. Ja se on ensiarvoisen tärkeää, koska he luovat merkityksen kaikelle, mitä teemme. Cyklopille on keskeistä, että henkilöstön hyvinvoinnin ja turvallisuuden kehittäminen tarkoittaa kouluttamista, harjoittamista ja jatkuvaa ylläpitoa. Cyklop on yritys, joka on tunnettu sen koulutusohjelmistaan, joiden avulla kokeneet asiantuntijat kouluttavat nuorempaa henkilöstöä todellisiksi ammattilaisiksi.

Mutta me pidämme huolta myös ihmisistä, jotka työskentelevät asiakkaillamme, tuomalla esille miten voimme tehdä raskaasta ja vaivalloisesta työstä helpompaa huomioiden samalla jatkuvasti turvallisuusasiat. Ei pelkästään koneiden näkökulmasta, mutta myös ympäristön turvallisuudesta. Ajattele tässä esimerkiksi turvaesteiden tai anturien sijoittamista.

Maapallo

Cyklop huolehtii ympäristöstä ja yhteisöstä monin tavoin. Kulutustarvikkeemme, koneemme ja pakkausjärjestelmämme on valmistettu kestävän kehityksen perusperiaatteilla: kiinnitämme huomiota energiankulutukseen, materiaalien kulutukseen ja käyttäjien hyvinvointiin. Päätavoitteemme on tuottaa oikealaatuisia hyviä tuotteita oikeaan hintaan ja joilla on vähäisimmät ympäristövaikutukset.

Pyrimme jatkuvasti minimoimaan ympäristövaikutustamme. Investoinnit energiansäästöjärjestelmiin, kuten huolellisesti lajittelemalla syntyvät jätteemme, vähentävät omaa energiankulutustamme. Muovivanteiden tuottajana Cyklop on yksi KBV: n perustajista, joka on organisaatio mikä keskittyy muovipakkausten kierrätykseen.

Tuotto

Cyklop on yritys, joka on luotettava sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Yli 100 vuotta olemme auttaneet asiakkaitamme pakkausratkaisuillamme. Olemme taloudellisesti vakaa ja silti itsenäinen perheyritys, jolla on pitkän aikavälin tähtäin.

Olemme vakuuttuneita, että jos olemme hyviä henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja jos toimitamme jatkuvasti laadukkaita tuotteita, voimme jatkaa auttamistasi vielä jatkossakin monien vuosien ajan.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.
NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Hallitsemme tuotteidemme prosessit suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmistä laitteista suurimpiin automaattikoneisiin. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Oletko utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota meihin yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase