+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä

Asiakastapaus ”Kustannussäästö”

Haaste

CleanLease on teollisuuspesula, joka on erikoistunut korkealaatuisten tekstiilien pesemiseen ja vuokraamiseen. Heidän asiakkaansa ovat ensisijaisesti sairaaloita ja muita hoitolaitoksia. CleanLease pesee, taittaa, pinoa ja lähettää vuosittain yli miljoona pyyhepakkausta. Ongelmana oli, että korkeat pyyhepakettipinot kaatuivat usein ja ne jouduttiin pinoamaan uudelleen ja joissain tapauksissa pesemään uudelleen.

Ratkaisu

Päätettiin ottaa käyttöön täysautomaattinen Ampag Boxer Transit vannekone. Tällä konella taitetut ja pinotut pyyhkeet puristetaan ja vanteutetaan yhteen ja automaattisesti vanteutetaan viiden pyyhkeen seteiksi. Tällä menetelmällä päästään kompakteihin pyyhenippuihin, jotka ovat vakaita ja pinottuvat hyvin.

Lopputulos

Pyyhenippujen vanteutuksen etuna on, että yhdelle kärrylle voidaan nyt pinota enemmän pyyhkeitä. Tämä säästää toimitus- ja varastointikustannuksia. Myös “uusintatyön” määrä väheni merkittävästi, koska uudelleenpinoamista ja/tai uudelleenpesua on nyt merkittävästi vähemmän. Toinen etu on, että nyt toimitukset saapuvat asiakkaalle paremmassa kunnossa.

Oletko utelias, kuinka voisimme auttaa sinua? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.

NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Hallitsemme tuotteidemme prosessit suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmistä laitteista suurimpiin automaattikoneisiin. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Oletko utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota meihin yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase