+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä

Asiakastapaus ”Varkauksien ehkäisy”

Haaste

DA on kansallinen apteekkiketju. Sen jakelukeskuksesta Zwollesta, Hollannista, tuotteet kuljetetaan yli 400 eri apteekkiin Hollannissa.

DA Retail Group -jakelukeskus haki ratkaisua varkauksilta suojautumiseksi. Tuolloin, mikäli lähetyksessä oli puutteita, ei ollut mitään keinoa osoittaa, missä puuttuva sisältö oli tai missä ongelma oli ilmennyt. Varkausmahdollisuuden poissulkemiseksi tarvittiin ratkaisu. Edellytyksenä oli, että tämä ratkaisu olisi integroitava olemassa olevaan tuotantolinjaan turvallisella tavalla.

Ratkaisu

Päätettiin asentaa täysautomaattinen Ampag Boxer Transit vannekone. Paperiteipin ja tämän vannekoneen avulla pakkausta on käytännössä mahdotonta avata huomaamattomasti. Tämä kone on täysin mukautettu olemassa olevan tuotantolinjan vaatimuksiin. Lisäksi tuotannon pysähtymisen estämiseksi valittiin 24 tunnin palvelusopimus. Meidän huoltotiimimme on valmiina ja odottavat valmiina joka päivä ja yö!

Lopputulos

Kun tilaukset saapuvat, jokainen apteekki voi nyt nähdä välittömästi, avattiinko laatikoita matkalla. ”Kadonneiden” tuotteiden määrä on sittemmin vähentynyt huomattavasti.

Haluatko tietää, mitä kuinka voisimme auttaa sinua? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.

NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Hallitsemme tuotteidemme prosessit suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmistä laitteista suurimpiin automaattikoneisiin. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Oletko utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota meihin yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase