+358 (0)40 0515 008
Ota meihin yhteyttä

Asiakastapaus DutchBoxx

Haaste

DutchBoxx on alankomaalainen aaltopahvipakkausten valmistaja, jossa tuotetaan oma valikoima räätälöityjä laatikoita ja pakkauksia. Tuotanto on erittäin joustavaa, minkä tahansa tyyppisiä pakkauksia voidaan jalostaa yhdellä kuudesta tuotantolinjasta. Pahvipakkaus leikataan, tulostetaan ja pakataan, jotta se voidaan toimittaa asiakkaalle. On tärkeää, että pakkaus on tiukasti vanteutettu siten, ettei tuote ei ole taipunut, vaurioitunut tai muuttanut muotoaan. Koska tuotanto on joustavaa ja pakkauskokoja on kaiken kokoisia, on tärkeää, että myös käytettyjä koneita voidaan käyttää joustavasti. Koneen on kyettävä mittaamaan pakkausten koko oikean kokoisen vanteen tekemiseksi. DutchBoxx toimittaa kierrätettäviä pakkauksia, joten on tärkeää, että vannemateriaali on myös kierrätettävää, jotta asiakkaan jätemäärä olisi minimaalinen.

Ratkaisu

DutchBoxxin pyynnöstä suunniteltiin vannekone, joka voidaan liittää saumattomasti olemassa olevaan tuotantolinjaan. Vaatimuksena oli, että vannemateriaali voidaan kierrättää kokonaan (ohut nauha, kierrätettävä materiaali) siten, että työntekijöiden ei tarvitse tehdä mitään fyysistä lisätyötä, ja että kone pystyy tunnistamaan pakkauksen mitat selviten eri variaatioista. Cyklop-projektiosasto aloitti tämänhaasteen ratkaisemisen ja kehitti Ampag-vannekoneen, jossa oli kuljetinhihna. Kone on täysin automaattinen ja voi vanteuttaa halutun kokoisen paketin itsenäisesti, helposti ja nopeasti.

Lopputulos

Sen jälkeen kun kone on ollut käynnissä Dutchboxxissa useita kuukausia, toimitusjohtaja Piet Stilma kommentoi siitä seuraavaa: ”Vanteutuskone kiinnittää nopeasti ja tehokkaasti tukevat vanteet pakkauksiin vahingoittamatta tuotteita. Täydellinen pahvilaatikoihin! ”

Haluatko automatisoida pakkausprosessiasi? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Ota meihin yhteyttä

FI FI Contact form

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CYKLOP NEUVOO SINUA TÄYDELLISEN PAKKAUSPROSESSIN AIKANA
NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA AINA HUOLTOON SAAKKA.

Yli 100 vuoden kokemus!

Olemme työskennelleet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Omilla tehtaillamme, suunnittelusta tuotantoon ja pienimmästä työkalusta suurimpaan automaattikoneeseen. Työskentelemme niin suurten kuin pientenkin asiakkaiden kanssa kaikilla mahdollisilla toimialoilla. Olemme todella nähneet kaiken.

Kiinnostaako tarinamme? Ota sitten yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase