VANTEUTUSKONEET: GOLIAT ERIKOISKONEET

Cyklop kehittää ja valmistaa räätälöityjä koneita eri toimialoille, mukaan lukien terästeollisuus, kupariteollisuus, sahat ja höyläämöt ja muut teollisuudenalat

Ne ovat enimmäkseen koneita erityyppisille vanteutuksille, mutta koneita on myös tavaroiden suojaamiseksi muovilla. Koneilla voidaan vanteutettaa mitä tahansa tavaraa: suurista pieniin keloihin, raakakuparia, metallilevyjä, tankoja/putkia, puutavarapakkauksia, vanerilevyjä, lautoja/listoja, nippuja, rakennustarvikkeita, elintarvikkeita ja paljon muuta. Vanteutetut tai muovilla suojattujen tavaroiden mitat voivat olla mitä tahansa muutaman metrin leveydestä muutamiin kymmeniin sentteihin asti, ja ne voidaan pakata lavalle tai ilman lavaa jne. Tavaroiden paino voi vaihdella noin 1 kg:sta noin 30 tonniin. Vanteet voivat olla mitä tahansa teräsvanteista B=32 mm, PET-vanteista B=9-19 mm, aina PP-vanteisiin B=9-16 mm.

Olemme pieni organisaatio, jolla on matala päätöksentekokyvykkyys. Meillä on laaja kokemus ja laaja tuntemus koneiden kehittämisestä ja rakentamisesta. Meillä on laaja kokemus koneiden yksittäiskappaleiden valmistuksesta, samoin kuin meidän mekaanisella kokoonpanopajallamme. Asiakkaan kanssa käydyn keskustelun ja sopimuksen jälkeen päätämme yhdessä, onko projekti toteutettavissa sekä teknisesti, taloudellisesti että aikataulullisesti.

Cyklop
52076
Esite

Pyydä tietoa!

FI Requests