+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

Asiakastapaus ”Nopeuttaminen”

Haaste

Yksi Cyklopin asiakkaista on kansainvälinen logistiikkapalvelujen tarjoaja. Yhtiöllä on yli 60 vuoden kokemus matto-, vinyyli-, keinotekoisten ruohomattojen ja mattojen rullien käsittelystä ja lähettämisestä. Asiakkaamme halusi parantaa kuljetusjärjestelmänsä tehokkuutta. Tähän saakka ”mattoprosessi” oli täysin käsityötä, ja kyse oli noin 3000 maton purkamisesta per perävaunu myöhempää lajittelua ja lähettämistä varten keskimäärin 120 eri toimitusosoitteeseen. Se oli intensiivinen ja aikaa vievä prosessi. He halusivat optimoida prosessin ja vähentää läpimenoaikaa, siihen liittyvää työtä ja kustannuksia.

Ratkaisu

Päätettiin asentaa CSO 1400 RA vaakakäärintäkone PLC Siemens -ohjaimella yhdistettynä automaattiseen V-muotoiseen kuljetinjärjestelmään. Cyklop toimitti koko kokonaisuuden; vaakakäärijän, ohjauksen ja kuljettimen. Kun lähetyksestä kuljettimelle puretut matot muodostetaan käteväksi pakkaukseksi ja sitten kääritään tiukasti vaakakäärijällä. Asettamalla pahviputki mattojen keskelle, voidaan pakettia sen jälkeen helposti nostaa trukilla ja siirrellä.

Lopputulos

Säästöt ovat huomattavia. Esimerkiksi mattorullien käsittelykertojen määrä on vähentynyt 5:stä yhteen. Kustannussäästöjä on saavutettu, koska koko prosessin läpimenoaika on lyhentynyt ja työntekijä, jota ei enää vaadita tähän prosessiin, on voitu sijoittaa muualle. Sitä paitsi nykyisellä työskentelymenetelmällä on monia ergonomisia etuja työntekijöille.

Oletko utelias, miten me voisimme auttaa sinua? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.

NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Hallitsemme tuotteidemme prosessit suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmistä laitteista suurimpiin automaattikoneisiin. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Oletko utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota meihin yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase