+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

Asiakastapaus ”Tehokkuus”

Haaste

Yksi asiakkaistamme on pääasiassa krysanteemien toimittaja. He kasvattavat omia kukkiaan ja lähettävät ne tukkukauppaan, huutokauppaan tai suoraan suurille asiakkaille. Kasveja lähetetään usein pitkillä, kapeilla ja korkeilla huutokauppakärryillä, joiden hyllyjen korkeutta voidaan säätää. Jotta tuote olisi valmis lähettämistä varten, ne laitetaan ensin mataliin pahvilaatikoihin, jotka sitten asetellaan kärryjen hyllyille. Kärryt kääritään sitten käsin kalvolla, mikä on varsin työläs, aikaa vievä ja kallis prosessi. Tavoitteena oli helpottaa työn tekemistä työntekijöille, lyhentää läpimenoaikaa ja säästää kustannuksia.

Ratkaisu

Päätettiin asentaa puoliautomaattinen M PAC HE -vannekone. Tästä eteenpäin kärryt eivät ole enää kääritty kalvoon, vaan vanteutettu PP-teipillä. M PAC HE on suunniteltu erityisesti vaakasuorien vanteiden sitomiseen lavoille ja korkeille kärryille. Vanteuttamalla oikealla korkeudella, yksi vanne kullekin kerrokselle, estetään kukkien ja kasvien putoaminen kärryistä.

Lopputulos

Tärkein merkittävä etu oli työskentelyn helppous työntekijöille. Sen sijaan, että tarvitsisivat pyörittää raskasta rullaa kärryn ympäri, nyt he yksinkertaisesti vain sitovat koneella vanteen ympäri. Tämän kiinnitysmenetelmän toinen merkittävä etu on, että nyt voidaan laittaa enemmän tuotteita yhteen kärryyn. Tällä on saavutettu yli kymmenentuhannen punnan säästöt kuljetuskustannuksissa. Tämä on johtanut myös huomattaviin säästöihin materiaalikustannuksissa. Kaiken kaikkiaan tämä sijoitus on tuonut yhteensä 4 puntaa säästöä toimitettua kärryä kohti.

Oletko utelias, kuinka voisimme auttaa sinua? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

CYKLOP OPASTAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN AIKANA.

NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA PALVELUUN JA HUOLTOON ASTI.

Yli 100 vuoden kokemus

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Hallitsemme tuotteidemme prosessit suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmistä laitteista suurimpiin automaattikoneisiin. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. Olemme todella nähneet kaiken.

Oletko utelias kuulemaan tarinoitamme? Ota meihin yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase