+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä

Asiakastapaus Bleckmann

Haaste

Bleckmann on vaatteiden ja lelujen maailmanlaajuinen jakelija. Tuotteet lastataan kuormalavoille, jotka kuljetetaan sitten kuorma-autoilla.

Kuljetettavat kuormalavat on käärittävä tiukasti ja tukevasti. Käärintäprosessin on oltava nopea, jotta merkittävä määrä kuormalavoja voidaan kuljettaa päivittäin. Lisäksi on tärkeää, että työntekijöiden fyysinen rasitus minimoidaan niin vähäiseksi kuin mahdollista. Bleckmannilla oli haasteena tehdä pakkausprosessista mahdollisimman tehokas ja halpa.

Ratkaisu

Jotta kuormalavojen käärintäprosessi olisi mahdollisimman sujuvaa ja nopeaa, valittiin robottikäärintäkone (CSM).

Robottikäärijän kääriessä kuormalavoja, Bleckmannin työntekijät voivat tehdä samanaikaisesti muita töitä. Tämän seurauksena kuormalavoja voidaan kääriä yhdessä päivässä paljon enemmän, ja samalla jakelukeskuksen tuotantokyky lisäntyi sekä työntekijöiden fyysinen rasitus pieneni.

Tässä videossa näet, mitä hyötyä robottikäärintäkoneella työskentelystä on.

Lopputulos

Ottamalla käyttöön robottikäärintäkone, nopeutuu koko käärintäprosessi ja siten tuotteiden kuljetus nopeutuu. Käärintäkone on mobiili, mikä tarkoittaa, että voit kääriä eri paikoissa. Bleckmannin esimies Maurice selittää: ”Huomasimme, että käärintäprosessi on nyt helpompaa, koska käärintää tehdään eri halleissa. Meidän ei myöskään tarvitse enää kääriä tuotteita itse, mikä säästää paljon fyysistä vaivaa. Tämän seurauksena voimme käsitellä enemmän kuormalavoja päivässä, mikä on suuri etu, etenkin kiireisinä aikoina! ”

Tämän lisäksi kuormalavoja voidaan käsitellä enemmän päivittäin sekä henkilöstön fyysinen kuormitus on vähenee merkittävästi.

Oletko innostunut robottikäärintäkoneesta? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Ota meihin yhteyttä

FI FI Contact form

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CYKLOP OHJAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN LÄPI

NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA AINA HUOLTOON SAAKKA

Yli 100 vuoden kokemus!

Olemme työskennelleet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Omilla tehtaillamme suunnittelusta tuotantoon ja pienimmästä työkalusta järeimpään automaattiseen koneeseen. Työskentelemme niin suurten kuin pientenkin asiakkaiden kanssa kaikilla mahdollisilla toimialoilla. Olemme todella nähneet kaiken.

Kiinnostaako tarinamme? Ota sitten yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase