Yhteydenotto

Miten voimme auttaa sinua?

Voit tavoittaa meidät maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–14.00. Näiden aikojen ulkopuolella voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

Tilaa uutiskirje!

FI FI Newsletter

Asiakastapaus Früchtehof Schindler

Haaste

Früchtehof Schindlerillä on parsan jalostuksen huippuaika noin kolme kuukautta. Parsa on korjattava, pakattava ja kuljetettava näiden kolmen kuukauden aikana. Parsan pakkaaminen on aikaa vievä prosessi. Parsat on pakattu muovipussiin, merkitty ja pakattu laatikoihin. Nämä laatikot lähetetään supermarkettiin ja tuote skannataan kassalla viivakoodin avulla. Etiketit eroavat parsatyypin (vihreä tai valkoinen) ja viivakoodin (loppukäyttäjän tasolla) mukaan. Lisäksi työntekijöiden on voitava helposti asettaa muuttuva tulostustieto ja / tai vaihtaa tarra.

Früchtehof Schindlerillä on halu vähentää muovikalvon kulutusta loppukäyttäjiensä kanssa nopeuttaakseen pakkausprosessia.

Cyklopia pyydettiin auttamaan tämän prosessin parantamisessa pitäen mielessä, että etikettejä ja tulostustietoja on helppo vaihtaa, parsat pakataan nopeasti ja kalvojen kulutus vähenee huomattavasti.

Ratkaisu

Laajojen keskustelujen, paikalla käyvien vierailujen ja testikierrosten jälkeen valittiin etiketin tulostimella varustettu Elastobinder. Tämä kone niputtaa parsat yhteen kahden ohuen elastisen nauhan (Strepper®) avulla. Strepper® on suljettu elastinen, joka ei muodonmuutos tai jätä jälkiä tai vaurioita.

Etiketti kiinnitetään yhteen kuminauhaan. Muutamalla yksinkertaisella toiminnolla voit valita toisen tunnisteen. Valikko on saatavana useilla kielillä, jolloin eri kansallisuuksien työntekijät voivat työskennellä koneella. Kun työskentelee Streppers®: n kanssa, parsaa ei enää käytetä muovipussiin.

Napsauta tätä, jos haluat nähdä videon Elastobinder-etikettitulostimesta.

Lopputulos

“Työskentelemällä Elastobinderin kanssa voimme nyt tehdä tarroja päivässä. Voimme myös vaihtaa helposti vihreän ja valkoisen parsan välillä “, kertoo Clemens Mertens Früchtehof Schindleristä. Koska Elastobinder on yhdistetty tarratulostimeen, tarroja ei tarvitse enää tulostaa etukäteen, vaan ne tulostetaan paikalla.

Mertens korostaa myös, että prosessi on nopeampi, koska niputtaminen ja merkitseminen tehdään yhdellä kertaa. ” Aikaisemmin yksi työntekijä oli paastanut parsat muovipussiin, jonka jälkeen toinen työntekijä merkitsi ne. Nyt nämä kaksi vaihetta on yhdistetty ja säästämme muovipusseihin.

Früchtehof Schindlerin ihmiset ovat työskennelleet saumattomasti tämän ratkaisun kanssa koko kauden ja automaation tilaus on annettu. Vielä tärkeämpää on, että Schindlerin loppukäyttäjät (supermarketit) ovat tyytyväisiä muovipussien säästöihin.

Oletko kiinnostunut siitä, kuinka voimme auttaa sinua? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

FI FI Contact form

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CYKLOP OHJAA SINUA KOKO PAKKAUSPROSESSIN LÄPI

NEUVONNASTA, OSTOSTA, ASENNUKSESTA AINA HUOLTOON SAAKKA

Yli 100 vuoden kokemus!

Olemme työskennelleet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Omilla tehtaillamme, suunnittelusta tuotantoon ja pienimmästä työkalusta järeimpään automaattiseen koneeseen. Työskentelemme niin suurten kuin pientenkin asiakkaiden kanssa kaikilla mahdollisilla toimialoilla. Olemme todella nähneet kaiken.

Kiinnostaako tarinamme? Ota sitten yhteyttä!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase