+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä
  • Home
  • Kalvoa koskevia neuvoja

Säästöt pakkauskuluissa?

Onko sinulla jo ennestään käärintäkone? Voi olla järkevää tutkia sitä. Joudumme aivan liian usein toteamaan, että asiakkaat eivät käytä oikeaa kalvoa tai kaikkia koneen ominaisuuksia. Näin ollen voi olla, että kustannukset kuormalavaa kohti ovat liian korkeat ja ympäristökuormitus tarpeettoman suuri.

Perusteellisen analyysin pohjalta voimme antaa sinulle sitoumuksetta kalvoa koskevia neuvoja. Tarkastelemme nykyistä tilannetta ja kerromme, mitä parannusmahdollisuuksia on olemassa.

Nykyinen tilanne

Aluksi arvioimme nykyisen tilanteen: Kuinka paljon kalvoa käytetään, mikä esivenytys saavutetaan, mikä on tuotteen kiristys ja käärintäkuvio, mitkä ovat nykyisen koneen mahdollisuudet ja minkä tyyppistä kalvoa käytetään? Kaikki näkökohtia, joita pohdimme yksityiskohtaisemmin etusi vuoksi.

Tämän analyysin pohjalta keskustelemme kanssasi parannusmahdollisuuksista.

Parannus

Periaatteessa on neljä mahdollisuutta, joita voimme pohtia kanssasi:

  1. Ei muuteta mitään. Parannusmahdollisuuksia ei ole.
  2. Erilainen käärintäkalvo. Erityyppisen kalvon, esim. ohuemman kalvon käyttö. Tämä voisi johtaa pienempään ympäristökuormitukseen samalla lopputuloksella ja säästöihin halvemman kalvon hankinnan vuoksi.
  3. Koneen oikea säätö. Säästöjä voidaan saavuttaa säätämällä käärintäkone oikein. Esimerkiksi toisen käärintäkuvion tai suuremman esivenytyksen prosenttimäärän saavuttamisen avulla. Joskus tämä saavutetaan myös valitsemalla erilainen kalvo.
  4. Erilainen kone. Joissakin tapauksissa on taloudellisesti järkevää ostaa erilainen kalvonkäärintäkone. Yksi tärkeimmistä syistä on, että uudella koneella voidaan saada aikaan suurempi esivenytys, mikä johtaa säästöihin. Monissa tapauksissa uuden koneen osto maksaa nopeasti itsensä takaisin.

Haluatko saada räätälöityjä kalvoja koskevia neuvoja? Ota meihin yhteyttä.

HALUATKO YKSILÖLLISTÄ NEUVONTAA?

OLE HYVÄ, JA OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

YLI 100 VUODEN KOKEMUS

Olemme toimineet pakkausteollisuudessa yli 100 vuotta. Suunnittelusta tuotantoon omissa tehtaissamme ja pienimmästä laitteesta suurimpaan automaattikoneeseen. Työskentelemme kaikilla mahdollisilla teollisuudenaloilla toimivien suurten ja pienten asiakkaiden hyväksi. 

Olemme todella nähneet kaiken.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase