+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä
  • Home
  • Kiinnitystyökalut ja -koneet

Laitteet, koneet ja lisävarusteet

Vanteiden asettamiseen tarvitset vanteutustyökalun tai -koneen. Alapuolelta voit lukea, millaisia vaihtoehtoja on saatavilla.

Laitteiden, koneiden ja kulutustarvikkeiden lisäksi meiltä on saatavana monia vanteutusta helpottavia työkaluja kuten vannekeloja, joista vanteet purkautuvat vaivattomasti.

Etsitkö räätälöityjä neuvoja tai haluatko lisätietoja? Yksinkertaisimmasta käsilaitteesta laajoihin projektijärjestelmiin, asiantuntijamme ovat valmiina antamaan sinulle hyviä neuvoja.

Ole hyvä, ja ota meihin yhteyttä!

Vanteutustyökalut

Näitä laiteita käytettäessä tarvitaan kiristämiseen lihasvoimaa. Vanteen sulkemiseen käytetään lukkoa tai lukitussalpaa.

Ensi silmäyksellä vanteutusmenetelmä näyttää yksinkertaiselta, mutta se on yleensä suhteellisen vaivalloista ja siitä hyvin suoriutuminen vaatii paljon kokemusta. Johtuen myös monista toimenpiteistä, joita käyttäjän on suoritettava, vanteen kiristäminen kunnolla voi kestää jopa kolme minuuttia.

Akkukäyttöiset vanteutustyökalut

Nämä laitteet yhdistävät kaikki tarpeelliset toimenpiteet – kiristyksen, sulkemisen ja katkaisun – yhteen laitteeseen. Se on kevyt ja koska sillä työskentely on helppoa, käyttäjä voi tehdä vanteen jopa kuusi kertaa nopeammin akuttomaan laitteeseen verrattuna. Akkukäyttöisellä käsilaitteella on myös mahdollista saavuttaa suuri kiristysvoima, maks. 4500 N. Ihanteellinen myös suurten pakkausten vanteutukseen tai vanteutukseen eri sijaintipaikoissa.

Muut edut: siirrettävä, lukkoja ei tarvita, vaadittava kiristys säädettävissä, helppokäyttöisyys, vanteutus vaaka- ja pystysuunnassa.

Suurin haittapuoli on, että se on käsikäyttöistä vanteutustyökalua kalliimpi.

Tästä napsauttamalla saat lisätietoja akkukäyttöisistä käsivanteutuslaitteista.

Paineilmatoimiset vanteutustyökalut

Samoin kuin akkukäyttöiset laitteet nämä työkalut yhdistävät kaikki toimenpiteet yhteen laitteeseen. Mutta ne käyttävät paineilmaa energianlähteenä sähkön sijaan.

Etuna on, että yhteen laitteeseen yhdistettynä kiristys, suljenta ja katkaisu toimivat tehokkaasti, suurella kiristysvoimalla eikä lukkoja tarvita. Vaadittu kiristys voidaan asettaa ja laitteita on helppo käyttää. Huonona puolena on, että laite ei ole siirrettävä (vaatii paineilmaa) ja se on akkukäyttöistä laitetta raskaampi, jota tosin voidaan helpottaa käyttämällä erilaisia keventimiä.

Tästä napsauttamalla saat lisätietoja paineilmatoimisista käsivanteutuslaitteista.

Puoli- ja täysautomaattiset vanteutuskoneet

Cyklop tarjoaa laajan valikoiman vanteutuskoneita. Osa niistä on suunniteltu erityisesti pienille määrille, mukaan lukien puoliautomaattiset kehä- ja pöytäkoneet. Suurille määrille on saatavilla automaattisia koneita ja järjestelmiä, jotka voidaan asiakaskohtaisesti suunnitella ainutlaatuisiin sovelluksiin.

Koneella työskentelyn edut: se on nopea, automaattinen tai puoliautomaattinen, lukkoja ei tarvita, integroitavissa kokoonpanolinjaan tai kuljetusjärjestelmään, tarvittava kiristys voidaan asettaa. Haittapuolena on se, että se vaatii suurehkoja investointeja, joskus vähemmän liikuteltavia, joskus sellaiset kooltaan/painoltaan rajoitetut tuotteet, joita ne voivat käsitellä.

Tästä napsauttamalla saat lisätietoja vanteutuskoneista.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase