+358 (0)20 722 9010
Ota meihin yhteyttä
  • Home
  • Niputus eri teollisuudenaloilla

Niputus eri teollisuudenaloilla

Cyklopin Elastic Binder -niputuskoneita käytetään eri teollisuudenaloilla.

Jäljempänä on esitetty muutamia tosielämän esimerkkejä. Luonnollisesti on monia muita teollisuudenaloja, joissa käytetään Elastic Binder -niputuskoneita. Onko sinulla kysyttävää tästä vai etkö ole varma, että tätä niputuskonetta voidaan käyttää omalla toimialallasi? Kysy joltakin tuoteasiantuntijaltamme!

Kukkateollisuus

Kuminauhoja käytetään etupäässä kukkateollisuudessa. Kukat syötetään koneen läpi ja sidotaan yhteen kimpuksi kuminauhan avulla. Tuotteet voidaan laittaa pöytätasolle käsin, mutta Elastic Binder voidaan asettaa myös täysautomaattiseen kukkalinjaan.

Katso tästä yleiskatsaus niputuskoneistamme.

Narut & kaapelit

Kukkateollisuuden lisäksi Cyklopin Elastic Binder -niputuskonetta käytetään myös kaapeliteollisuudessa. Kaapelit rullataan ja asetetaan pöytätasolle. Sen jälkeen kuminauha kierretään niiden ympäri solmulla ja varmistetaan, että kaapelit pysyvät yhdessä. Koneella voidaan niputtaa myös kaapelinippuja ja kelattuja kaapeleita.

Kaapeliteollisuudelle erittäin sopiva niputuskone on AXRO-IN 2. Kone on kehitetty erityisesti pyöreille tuotteille, joiden sisähalkaisija on alkaen 35 mm.

Tästä voit katsoa videon AXRO-IN 2 -koneesta.

Kalanjalostusteollisuus

Elastic Binder -niputuskoneita käytetään myös kalanjalostusteollisuudessa. Simpukoita, hummereita, rapuja ja muita äyriäisiä voidaan niputtaa elastisella Strepper-nauhalla. Esimerkki erittäin hyvin tälle teollisuudenalalle soveltuvasta Elastic Binder -niputuskoneesta on AXRO FQC2 M, joka on kokonaan valmistettu ruostumattomasta teräksestä.Koneen käytön jälkeen se voidaan helposti puhdistaa ilman koneen ruostumista.

Napsauta tästä nähdäksesi EXRO FQC2 M -koneen.

HALUATKO LISÄTIETOJA NIPUTUKSESTAYRITYKSESSÄSI?
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase