PÄÄLLYSKALVON ANNOSTELIJA: GOLIAT

Täysautomaattinen päällyskalvon annostelija

Täysautomaattisia päällyskalvon annostelijoita Goliat-malleja EU-2500, EU-3400 ja EU-3700 käytetään pääasiassa puunjalostus- ja kartonkiteollisuudessa. Kone koostuu portaalikehikosta, jossa on käyttörulla, jonka avulla kalvo asetetaan pakkauksen päälle, ja leikkausmekanismista, joka leikkaa kalvon määräkokoon. Kone voidaan toimittaa yksittäis- tai kaksoistyyppisenä. Yksittäistyyppisessä koneessa on yksi rulla käytössä ja toinen varalla. Kaksoistyyppisessä koneessa on kaksi rullaa käytössä ja kaksi ylimääräistä rullaa. Vararullat minimoivat tuotannon pysähtymisiä, kun rulla on tyhjä ja se on vaihdettava. Päällyskalvo kääriytyy automaattisesti, kun pakkaus ohittaa koneen. Syöttömäärä voidaan säätää noin 35 m/min taajuusmuuntajalla.
Noin 80 μm paksuisten hyvälaatuisten päällyskalvojen käyttö on tärkeää koneen moitteettoman toiminnan takaamiseksi. Koneen toimitukseen kuuluu normaalisti portaalikehikko, jonka ansiosta koneen alta voidaan kulkea, mutta valinnaisesti se voidaan toimittaa myös vain rullan ja leikkausmekanismin kanssa. Kone voidaan asentaa myös nostimelle.

Kone voidaan varustaa myös turvalaitteilla (turvaluukku, suojalasi, putoamissuoja), jos sitä ei ole sijoitettu 2,7 metriä kulkupinnan yläpuolelle.

  • Soveltuu puunjalostus- ja kartonkiteollisuudelle
  • Voidaan toimittaa yksittäis- tai kaksoistyyppisenä
  • Päällyskalvo kääriytyy automaattisesti
Cyklop
52074

Pyydä tietoa!

FI Requests